Гра


1: 2

Про гру:

У Луцьку, 19 листопада, на паркеті ОДЮСШ, грою між фіналістом Кубка Волині МФК «Хорів» та чемпіоном ТТІ «Нововолинськ» стартував 15-й, ювілейний розіграш Суперліги Волині з міні футболу сезону 2022/2023.

Суперникам добре відомий стиль гри команд, тому розпочали без розвідки, проте діяли обережно, контролюючи кожну передачу і при слушній нагоді атакували ворота.

Гості лише на 5-й хвилині створили перший небезпечний момент біля воріт Павла Чемериса, але м’яч після потужного удару Івана Жуковського пройшов в сантиметрах від бокової стійки.

Цей сигнал змусив господарів більше володіти м’ячем і потужніше контратакувати. Небезпеку біля воріт суперника створює раз пораз Святослав Петросюк. Але Нововолинці діяли безпомилково в обороні, а їх стандарти мало не закінчувалися взяттям воріт.

Проте Павло Чемерис цього дня грає спокійно і надійно, розпочинаючи швидкі контратаки господарів.

За 3 хвилини до закінчення тайму, в одній з швидких контратак, Владислав Семенчук після точного пасу Романа Савицького відкриває рахунок на користь господарів.

Отримавши холодний душ, гості кинулися відігруватися і за 30 секунд до завершення тайму могли зрівняти рахунок, але Павло Чемерис вкотре рятує команду.

У другому таймі господарі пішли у наступ, щоб закріпити перевагу. Вже на перших хвилинах, вийшовши сам на сам з воротарем гостей, Владислав Семенчук міг подвоїти рахунок, але кіпер корпусом перекрив шлях м’ячу у ворота.

Чемпіони регулярки огризаються і все потужніше атакують ворота господарів. Особлива небезпека від капітана гірників Максима Обертаса, який сам створював небезпечні моменти і вів своїх товаришів вперед, щоб зрівняти рахунок матчу.

Господарі читали хід гри суперника, а в одному з моментів Владислав Семенчук міг збільшити рахунок, перекинувши м’яч через воротаря, але шкіряний пройшов над поперечиною.

У заключній п’ятихвилинці активніше заграли гірники і створили ряд небезпек біля воріт хорівців. Та знову рятує команду непробивний Чемерис.

Після тайм-ауту гості пішли в а банк, граючи в 5 польових гравців, щоб спасти результат гри. Потужними ударами після довгих розіграшів, намагається вразити ворота господарів Андрій Никитюк. І за 50 секунд до завершення гри він все таки пробиває воротаря господарів, зрівнюючи рахунок.

Окрилені успіхом гості не знижують темп і за 24 секунди до кінця гри Олег Сквіра ударом з носка виводить чемпіонів вперед.

Ще один м’яч побував у сітці воріт господарів, але за метр до перетину лінії воріт прозвучала фінальна сирена.

Ото ж, чемпіон регулярки підтвердив свій клас гри, отримавши вольову перемогу над грізним суперником.

 Кращі гравці: Павло Чемерис – Андрій Никитюк