Гра


3: 3

Про гру:

В суботу, 19 листопада, “Любарт” стартував одразу у двох розіграшах – в першості Львівської області та у Суперлізі 15-го, ювілейного чемпіонату Волині з футзалу.

Битва луцьких клубів розпочалася трішки сумбурно. М’яч літав по майданчику, проте контроль над ним все ж таки краще зберігали “князі”. Вони також першими завдали точного удару по воротах ексголкіпера “Любарта” Андрій Янчука.

Хлібопекарі не стали хлопчиками для биття і побудували чіткі захисні редути, а при нагоді гостро контратакували господарів.

Проте досвід та клас гравців титулованого клубу бере своє і, як наслідок, на п’ятій хвилині Богдан Мізюк заробив штрафний удар. Дмитро Романюк підійшов до кулястого і красиво розіграв з Богданом Мізюком, який замкнув націлену передачу Дмитра - 1:0. Рахунок гри відкрито.

Ще декілька гольових моментів створив «Любарт» після забитого голу, але на заваді  м’ячу стає штанга і воротар гостей.

Через деякий час більш-менш рівної боротьби, “пекарі” вискочили на побачення з Станіславом Горніком. І якщо перший удар Станіслав парирував, то у другому епізоді, добиванням на «п’ятачку» Роман Кузьмич таки прошив сітку його воріт, зрівнюючи рахунок гри.

Другу половину “Любарт” почав шукати шляхи до воріт суперника, щоб переламати хід поєдинку. Агресивна гра господарів у перші хвилини другого тайму вилилася у чотири фоли за півтори хвилини, що змусило їх діяти обережніше. Локомотивом в команді стає Дмитро Романюк, який більше часу проводить на майданчику і веде своїх друзів в атаку.

Гості стримували натиск і потужно контратакували, але на заваді знову голкіпер князів і неточна гра в завершальній стадії атак.

Та все таки, на 24 хвилині, Владислав Гаврилюк видав гольову передачу на досвідченого Дмитра Бурковського, який на цей раз не схибив і вивів пекарів вперед.

Не пройшло і хвилини, як Богдан Мізюк чітко зіграв на добивання, відзначившись дублем і зрівнявши рахунок гри.

Ще через дві хвилини  Богдан робить хет трик і виводить “князів” вперед. Здавалося б перемога не за горами. Але цей рахунок протримався недовго.

На жаль, за дві хвилини до закінчення гри, злий жарт зіграли п’ять фолів, коли було “схоплено” шостий. Назар Лютий заробив п’яте порушення, поставивши господарів в доволі складне становище, отримавши десятиметрове пенальті.

Максим Ядловський дабл-пенальті реалізував потужним ударом і зрівняв рахунок гри.

Господарі ще доклали максимум зусиль, щоб переломити хід гри, проте чіткі оборонні дії гостей не дали змінити рахунок матчу.

У підсумку так бойовою нічиєю і завершився поєдинок двох титулованих волинських команд.

 Кращі гравці: Богдан Мізюк – Роман Воробей