Гра


4: 2

Про гру:

У третій грі туру Суперліги 15-го, ювілейного чемпіонату Волині з фут залу зійшлися віце-чемпіон плей-оф і володар Кубка Волині «Надія» та іменитий «Вотранс».

З перших секунд господарі в атаці і першими, завдяки Віталію Патуляку, пробили по воротах Василя Ярошика. Ще через хвилину, відмінна реакція кіпера гостей, не дозволила вразити ворота.

Активний початок поступово переріс у  рівну гру, в якій обидві команди грали сконцентровано, подовгу розігруючи м’яч.

Більше працювали з м’ячем господарі і більше створили небезпечних моментів біля воріт віце-чемпіона. На 6-й хвилині, після розіграшу штрафного удару, Назар Цюпка відкриває рахунок.

«Надія» продовжувала гостро атакувати і через хвилину могла подвоїти рахунок. Юрій Когут дав чіткий пас вздовж воріт повз захисника на Віталія Патоляка, але той не влучив по м’ячу.

Але в наступному епізоді Віталій не схибив і подвоїв рахунок матчу.

Окрилені успіхом господарі грали першим номером і більше володіли м’ячем, в той час підопічні Юрія Волошина грали на контратаках. Одна з них закінчується взяттям воріт. Павло Рибковський асистує Святославу Біскубу, який скорочує відставання від суперника на один пункт.

Такий стан справ не влаштовує господарів і вони гостро атакують по правому флангу, де чітко діє Назар Цюпка.

Під завісу тайму, отримавши пас від Миколи Лещишина, Віталій Ковальчук збільшив відрив хорівчан.

Незважаючи на перевагу у грі, господарі продовжували грати активніше і гостріше.

Володар Кубка не здається, шукає шляхи до воріт суперника, але чіткі дії в захисті ламають усі наміри гостей.

Друга половина розпочалася з активних дій «Вотранса», щоб переламати хід гри. Але чітко у рамці грає Антон Демчук, не раз виходячи переможцем у складних гольових ситуаціях.

Його надійна гра спонукала «Надію» грати спокійно і безпомилково в захисті, розігруючи м’яч до вірного в атаках, і створювати  небезпеку в швидких контратаках.

За такого плану гри гості все ж таки винайшли «дірку» у захистів господарів і Олександр Назарчук скоротив рахунок.

Окрилені успіхом, гості продовжили натиск, але наштовхнулися на надійну оборону господарів, які діяли на контратаках. Одна з них увінчалася взяттям воріт. Відзначився Віталій Ковальчук.

Гра стає гострішою, на грані фолу. Після вилучення Олександра Назарчука гості грали у три польових гравці.

Але скористатися перевагою і збільшити рахунок господарі не змогли, завдяки чітким діям хорівчан у захисті і сейвам Владислава Гуменюка, який вийшов на заміну у другому таймі.

Останні хвилини пройшли за переваги гостей, але «Надія» зберегла перевагу в грі і довела її до перемоги.

Кращі гравці: Антон Демчук – Павло Рибковський