Гра


3: 3

Про гру:

На матч другого туру 15-го ювілейного сезону волинського футзалу під егідою АМФВ третьої ліги, обидві команди вийшли з різними показниками. «Теремно-2» після перемоги над «Мотором», а  ФК «Ветеран Струмівка» після поразки від ФК «Грифон». Тому гра обіцяла бути цікавою і напруженою.

Ветерани розпочали гру першим номером, більше утримували м’яч.

Хлібопекарі другої команди  ламали атаки господарів і активно контратакували. Особливо відзначався на лівому краї Назар Лич, який неодноразово небезпечно пробивав по воротах ветеранівського воротаря.

За такої тактики гості поступово перехопли ініціативу і атакували гостріше.

В середині тайму стовідсотковий момент не реалізував Сергій Войтович, який вийшов сам на сам з воротарем, перекинувши м’яч через нього, але шкіряний не влучив у ворота.

В цілому гра проходила в середньому темпі, проте відсоток володіння м’ячем і гольових моментів на стороні гостей.

Цементує оборону команди і веде своїх колег в атаку досвідчений Назар Лич, який і став автором єдиного м’яча у першому таймі.

Другий тайм Луцькі хлібопекарі розпочали грати першим номером, більше контролювали м’яч, щоб збільшити територіальну перевагу.

Ветеранівці стримавши натиск перших хвилин другого тайму перейшли до контратак, одну з яких точним ударом завершив Ілля Януль, зрівнявши рахунок.

Після голу обидві команди наче ожили. Темп гри прискорився. Почався відкритий футбол, щоб вирвати перемогу в грі.

Краще це виходило у теремнівської команди і Ігор Сліпчук після асисту Олександра Шипера виводить «Теремно Хліб» вперед. А за хвилину Владислав Власюк послав третій м’яч у ворота господарів.

Після голу знову почалися футбольні качелі, які стали результативними для господарів.

Після удару Олександра Анцибора, Ілля Януль дотиком змінив напрямок польоту шкіряного і скоротив розрив в рахунку до мінімуму.

А за хвилину, скориставшись позиційною помилкою кіпера гостей, Олександр Захарчук дальнім парашутом закидає за комірець м’яч, зрівнюючи рахунок гри.

Знову розпочалися футбольні каруселі. Жодна з команд не хоче завершувати гру нічиєю і йшли на штурм, щоб вирвати перемогу.

Самими жаркими були останні секунди гри, під час яких команди могли переважити шальки терезів на свою користь. В одному епізоді відмінно зіграв воротар господарів, а іншому ворота гостей спасла штанга.

Отже бойова нічия двох рівних команд і залікові очки в заліковий кошик.  

 Кращі гравці: Ілля Януль – Назар Лич