Гра


3: 1

Про гру:

У звітному матчі зустрічалися дві команди, що здобули перемоги у першому турі чемпіонату Волині. «White Band» тиждень тому мінімально перемогли «Мильськ» (1:0), а от чинні володарі Кубка Старту з «Мідаса-2» у гольовому протистоянні святкували успіх в матчі з «Tatrafan Flexible» (4:3).

Команди досить довго входили у поєдинок, тож левову частку першого тайму навряд чи можна було назвати багатою на гольові можливості. Трохи більш переконливими у атакувальних потугах були номінальні господарі майданчика, а на 8-й хвилині Тарас Вітовщик відкрив рахунок у грі – 1:0. Підопічні Юрія Павельчука намагалися відігратися – найгострішими у складі цієї команди були Давид Бабич та Роман Голян, які в першому турі записали на власний гольовий рахунок по «дублю». Утім, до перерви їм відзначитися не вдалося – натомість, прикрий автогол збільшив перевагу «White Band» у матчі – 2:0.

На початку другої половини гри здалося, що інтрига в матчі була вичерпана: Вітовщик випередив воротаря після передачі свого голкіпера – 3:0. Утім, «Мідас-2» одразу отримав прекрасний шанс для відновлення статус-кво – щоправда, Роман Голян не переграв Максима Панька, пробиваючи пенальті! Загалом, шансів у номінальних гостей в цьому матчі вистачало, однак саме голкіпер «White Band» протягом тривалого періоду зберігав свою рамку «на замку». Щоправда, другого поспіль «сухого» поєдинку для господарів таки не сталося – один із шансів таки реалізував Давид Бабич – 3:1. Інтрига в матчі могла відновитися за дві хвилини до фінальної сирени, коли Сергій Секунда заробив вилучення та пенальті у власні ворота. Утім, Бабич з шестиметрової позначки у рамку не влучив. А гравці «Мідаса-2», останні дві хвилини маючи кількісну більшість на майданчику, реалізувати її так і не зуміли.

Кращі гравці: Максим Панько – Давид Бабич