Гра


3: 8

Про гру:

Обидві команди-учасниці цього матчу не зовсім вдало стартували у Другій лізі чемпіонату Волині. Так, переможці плей-офф Четвертої ліги з «Надії-3» в першому турі поступилися «Вишкову» (2:4), а півфіналісти Третьої ліги минулого сезону з «Респекту-2» не знайшли аргументів проти «Володимирівки Ветерана» (1:3).

У цьому матчі досить потужно розпочали підопічні Віктора Ревка, і вже на 4-й хвилині це дало свої плоди: Олег Островський своїм вистрілом влучив у хрестовину, а Сергій Білик був тут як тут на добиванні – 0:1. Уже за три хвилини гравці «Надії-3» подвоїли перевагу зусиллями Владислава Сардаківського, щоправда, суперники майже одразу відіграли один м’яч після вдалого удару з гострого кута від Олексія Мовчана – 1:2. «Поважним» було дуже важко, адже суперники, навіть маючи перевагу в рахунку, постійно створювали загрозу воротам Владислава Бойчука, а за хвилину до перерви дубль оформив Сардаківський – 1:3. Утім, за декілька секунд до сирени ще один гол зумів відіграти Геннадій Боровський, який залишив «Респект-2» у грі – 2:3.

Підопічні Андрія Ткачука з новими силами кинулися у бій після перерви – і тут вже неодноразово довелося виручити команду голкіперу «Надії-3» Олексію Вербицькому. Поступово номінальні гості перехоплювали ініціативу, і на 21-й хвилині, відбившись від «бліцкригу», забили самі зусиллями того-таки Сардаківського, який оформив «хет-трик» – 2:4. З таким психологічним ударом гравці «Респекта-2» впоратися не зуміли, і в подальшому гості з «інстинктом вбивці» розривали опонентів на контратаках. Так, до завершення матчу «дубль» оформив Валерій Матвіїв, а ще по голу забили Назар Хомюк та Максим Семіріков. Лише на останній хвилині Іван Сидорук дещо «підсолодив» рахунок на табло для «Респекта-2», однак фінальний рахунок на табло – 3:8 – вдруге поспіль залишає команду ні з чим у Другій лізі, тоді як «Надія-3» святкує перший успіх у новому сезоні.

Кращі гравці: Іван Сидорук – Владислав Сардаківський