Гра


5: 1

Про гру:

Минулого сезону команди грали ще у Третій лізі, де в «регулярці» впевнено перемогли підопічні Олександра Тищенка. Цього разу хлопці зустрілись на майданчику вже після підвищення у класі та з певними змінами у складах команд. Старт п’ятнадцятого ювілейного чемпіонату Волині з футзалу для кожної з команд розпочався по своєму. ФК «Hawest» уже встиг відчути гіркоту поразки  у матчі з ФК «Кременець», а «ветерани» тріумфували у матчі з дублерами із ФК «Респект». На цей раз фаворит був не змінний –                          ФК «Володимирівка Ветеран», що хлопці згодом і довели на паркеті                      СК ВНУ.

Досить жваво та впевнено розпочали матч номінальні господарі майданчика, загрожуючи воротам суперника вже з перших секунд. Перша четвірка  «Володимирівки» після ряду комбінацій і разючих атак, «закрутила голову» і створила підґрунтя для взяття воріт.  Після появи на полі «важкої артилерії» у вигляді – Петра Шелеста і безупинного п’ятихвилинного штурму «біло-зелені» пропустили перший м’яч. А сталось це завдяки комбінації у якій взяли участь вся п’ятірка «поважних», яку завершив блискучим ударом злету той же Петро Шелест після «черпачка» від Олександра Антонюка. Хід поєдинку був під повним контролем «фіолетових», що в черговій атаці дозволило відзначитись Петру Шелесту, який елегантно завершив комбінацію колег, забивши п’ятою.

В середині другого тайму команди обмінялись голами. Спочатку відзначився Олександр Антонюк, який більярдним ударом від стійки збільшив перевагу у три м’ячі, а у гостей відзначився Олександр Згоранець – котрий обікрав свого візаві в центрі поля та протягнувши м’яч прицільно пробив повз голкіпера, повернувши інтригу у матч 3:1. Час від часу «агрономи» «кусали» своїх опонентів тікаючи в контр-атаки та створюючи проблеми для Сергія Подопригори – голкіпера «Володимирівки».

Побігши вперед скоротчувати рахунок хлопці з Підлозць, забули про захист, чого і чекали досвідчені суперники, які встигли перевести подих. Спочатку Петро Шелест оформив хет-трик, а згодом капітан Олександр Антонюк реалізовує шестиметровий удар і фіксує остаточний результат 5:1. Перемога досвіду та командної гри над молодістю та настирністю.

Нажаль не міг на грі бути присутнім Ігор Заболотний, який боронить нашу неньку Україну від лап агресора. У зв’язку з детонацією ворожого снаряду,  отримав поранення та на разі перебуває у госпіталі. Хочемо побажати Ігорю швидшого одужання та повернення на паркет під мирним небом та у вільній Україні!

 Кращі гравці: Олександр Антонюк – Олександр Згоранець