Гра


8: 2

Про гру:

Після обопільних поразок в першому турі обом командам було що доказувати сьогодні. ФК «Vadrus» довели що поразка від АСК «Забороль» була прикрою несподіванкою і не закономірністю, адже по статистиці лучани «перестріляли» своїх опонентів! Господарі майданчика сьогодні були на голову вищі від опонентів, що по іменах у протоколі, що по кількості гравців які були присутні на грі. Отже більше висновків зробили саме лучани. Про наступні події «суворо» по протоколу!

Не встигла секундна стрілка на секундомірі хронометриста зробити повний оберт як Олександр Корнійчук відкрив рахунок у матчі на користь «взуттєвиків» після асисту Сергія Хвиця. Знову ж не пройшло і хвилини після першого взяття воріт, як голкіперу «Новатора» довелось діставати м’яч із сітки воріт, на цей раз відзначився вже сам Сергій Хвиць, пильно зігравши у чужому «карному» майданчику, чим подвоїв рахунок.

Отримавши холодний душ у вигляді швидких пропущених м’ячів, «новатори» спробували повернутись у гру і швиденько назбирали на собі п’ять фолів. Нажаль підопічні Миколи Мацюка, у вузьких колах його знають як Марека, двічі не врахували золоте правило «не забиваєш ти – забивають тобі»! Перший раз ним знехтували коли не порозумілись біля чужих воріт і в простій ситуації втратили м’яч, за що миттєво були покарані контратакою три в одного і  суперники спокійно на досвіді закотили «кулястого» у ворота. Другий раз як Фібіч Роман не реалізував «дабл-пенальті» - голкіпер парирував. На що у відповідь отримали шестиметровий удар уже в власні ворота, який потужним удар і без шансів для стража воріт реалізував Журавський Дмитро 4:0.

Друга половина зустрічі пройшла за тим же сценарієм що і перша. «Vadrus» атакував, а «Новатор» відбивався як міг і чим міг, подекуди вибігаючи в «контри». Одна з яких принесла позитивний результат, відзначитись вдалось одному з Фібічів, а саме Роману. На більше представники горохівського району не спромоглись. А «вадрусівці» ще чотири рази засмутили                         «Марека і Ко» та один раз незграбно вразили свої ж ворота, що викликало посмішку на їхніх обличчях.

Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу «Vadrus»(у) 8:2.

Кращі гравці: Журавський Дмитро – Фібіч Дмитро