Гра


6: 1

Про гру:

Попереднього розіграшу в чемпіонаті обидва колективи виступали в Четвертій лізі. Через повномасштабне вторгнення ворога на нашу територію деякі команди відмовились від участі в новому 15-му ювілейному чемпіонаті, що призвело до підвищення у класі і цього разу команди зустрілись у рамках Другої ліги на паркеті СК ВНУ. Попередня зустріч завершилась перемогою саме ФК «Вишків», тому ті хто приймав участь у тій грі прагнули реваншу.  «Волинь Угринів» реорганізувались - підібравши декількох хороших виконавців, а інші завдяки «шліфуванню» взаємодії на полі.

Ніхто не форсував подій та грали обережно, але гостро. Раз по раз команди «ходили у розвідку» і створювали небезпечні моменти біля воріт суперника. Першим на помилці опонента вдалось підловити гравцям «Вишкова». В сумотосі  біля чужих володінь Андрій Лобанов підібрав м’яч і зряче прострелив на «дальню» - де чатував досвідчений Альберт Шахов, якому залишилось лише підставити ногу і переправити м’яч в пусті ворота – з чим він і впорався на 100% не залишивши шансів голкіперу. Отримавши такий «ляпас» - «зелено-чорні» значно активізувались і ще дужче стали атакувати ворота команди суперників. Але в рамці впевнено діяв Віталій Остапук – кіпер вишківців. Час на табло спливав і діло йшло до завершення першої половини матчу і угринівці вже подумки були  на перерві, що і зіграло злий жарт з ними. За тридцять секунд до свистка вони «примудрились» двічі пропустити. При рахунку 3:0 команди попрямували на відпочинок.

Другий тайм віщував справжню «зарубу», адже рахунок був не по грі. Що і відбувалось наступні 14 хвилин. А чому саме 14хвилин?! Далі я вам розповім. Шквал атак який обрушився на ворота представників одного з районів міста Луцьк був дуже серйозним. Але нажаль влучності в певних моментах та удачі бракувало «відстаючим». Вдалось відмітитись у протоколі Вахтангу Машаві, який поцілив «снарядом» у пусті ворота, після невдалої авантюри із «п’ятим польвим» у виконанні «чорних». А тепер про тих 14 хвилин, адже тайм триває 15. Саме настільки вистачило запалу «зелено-чорним». І наче відбулось дежав’ю, за останню хвилину вже другого тайму пропускають знову, але тепер три м’ячі.

Свисток арбітра зафіксував перемогу ФК «Вишків» 6:1. Як сказав один з найкращих тренерів світу Валерій Васильович Лобановський:                              «гра забудеться, а результат залишиться в історії».

Кращі гравці матчу: Кулай Віталій – Машава Вахтанг