Гра


1: 3

Про гру:

З різним настроєм до звітного поєдинку підійшли учасники луцького дербі. Минулих вихідних ніщо не віщувало розгрому 0:5 для прибічників сонму олімпійських богів у матчі з «BusMarket Group», де невдалим виявився перший тайм протистояння. Відсутність кількох ключових гравців зіграла дурний жарт із підопічними Валерія Івахненка та заставила керівництво клубу до зустрічі з «Industrial West» добряче попрацювати на тренуванні. Суперник же, після стартового успіху 3:0 з міцним дабл-колективом «Луцьктепло-Клевер Сторс» міг дозволити собі невеличкий «розслабон» напередодні 2-го туру. Хоча про недооцінку суперника мови не могло й бути.

Це підтвердилося на 48-й секунді матчу, коли Олег Василюк у притаманному для себе стилі відправив «круглястого» у ворота. 0:1 у дебюті поєдинку не збентежили підопічних Валери Івахненка та талісмана команди Михайла Кардаша, який уважно стежив за подіями на майданчику з фартового місця на трибуні СК ВНУ. Але до перерви команди не форсували події і на відпочинок пішли за мінімальної переваги номінальних гостей.

В другому таймі на 19-й хвилині «Олімп» отримав чудову нагоду зрівняти рахунок, але «селект» після гострого перепасу влучив замість сітки в стійку, що у свою чергу активувало добре  відому аксіому про не забиваєш ти – забивають тобі. Менше ніж за хвилину атака «індустріального» колективу завершилася точним пострілом Івана Харченка і рахунок став 0:2. Знову, як і тиждень тому, все стало дуже сумно для «античного» колективу. Навіть наявність бойового дуету Гараганів вже не гарантувала позитивного підсумку. А тут ще й в «західників» все стало виходити конструктивніше та скоріше. На 27-й хвилині вдало зіграв Любомир Гаврилюк і питання щодо переможця було практично зняте, хоча за півтори хвилини до фінального свистка Олександр Гараган подарував надію партнерам по команді. Тренерський штаб «олімпійців» швиденько взяв тайм-аут та  випустив п’ятого польового гравця. Проте було пізно. Друга  поспіль поразка господарів і переможний дубль «Industrial West», який серед лідерів дивізіону. А «Олімпу», даруйте за тавтологію, поки що не до Олімпу ліги. Проте, 15-й ювілейний триває і все ще попереду.

 Кращі гравці: Олександр Гараган – Олег Василюк