Гра


7: 2

Про гру:

 

Минулого сезону ціла прірва розділяла учасників звітного поєдинку 3-го туру ювілейного 15-го чемпіонату Волині, адже гості грали у Третій лізі, а ФК «Кременець» боровся за чемпіонство з АСК «Забороль», котрий відкривав програму футзального вік-енду, в минулорічному П’ятому дивізіоні. Тепер завдяки перетурбаціям у лігах та Рейтингу суперники опинилися в Другому дивізіоні, де в ювілейному сезоні боротимуться за нагороди першості.

Гості через відсутність штатного голкіпера (робочі процеси залишили його поза подіями звітного поєдинку)  вимушені були на пост №1 поставити свого незмінного капітана Миколу Маціюка, а згодом після двох пропущених голів Павла Бойко, якому також судилося в першій половині гри двічі вийняти «селект» із сітки власних воріт. Жахливий підсумок першого тайму особливих перспектив на позитивний підсумок матчу команді із Смоляви не давав, але при цьому не вбивав бажання атакувати ворота суперників. Але до перерви було зафіксовано рахунок 4:0. В середині першої половини гри Дмитро Стець на 7-й хвилині рахунок відкрив, а згодом протягом двох хвилин ігрового часу Никита Шумік, Роман Ткачук та забивний Юрій Кулюк зробили заявку на перемогу.

Після перерви тезка відомого головного героя розбійницького роману Олександра Пушкіна «новатор» Сергій Дубровський завершив атаку  гостей влучним ударом – 4:1. Успіх 13-го номера  надихнув колектив з Горохівщини до нових звитяг і ближче до середини тайму Дмитро Геліч було відновив інтригу, скоротивши відставання до двох пунктів, але за мить «кременецький» Никита Шумік оформив дубль та відтворив гандикап у три пункти. А за п’ять хвилин 91-й номер ФК «Кременець» був відмічений в ігровому протоколі як кращий гравець та автор другого хет-трику в рамках стартувавшого зранечку 3-го туру.

Спроба врятувати гру за рахунок п’ятого польового «Новатару» не вдалася. Більше того, Юрію Кулюку вдалося оформити дубль ударом в порожні ворота та зафіксувати переможний результат 7:2 на користь ФК «Кременець».

Кращі гравці: Никита Шумік – Дмитро Геліч