Гра


4: 0

Про гру:

ФК «Стир» та «West Side» відкривали програму 3-го туру в Першій лізі 15-го ювілейного чемпіонату Волині. На майданчик ОДЮСШ в ролі господарів вийшли представники Рівненщини та з перших хвилин повели планомірний наступ на ворота опонентів, котрі за першої нагоди намагалися гостро контратакувати. На кону в цьому протистоянні стояли так звані 6 очок, адже обидва колективи в стартових турах за непоганого футзалу залікових балів не здобули. Цей факт в якійсь мірі наклався на дії опонентів, котрі в першу чергу дбали про захист воріт. Але в останній чверті невеличка територіальна та ігрова перевага футзалістів з Демидівки принесла дивіденд у вигляді першого голу. Влучним ударом відзначився активний Володимир Колесник – 1:0.

Мінімальна перевага в один пункт стала підсумком жорсткого протистояння, де хисту гравцям наступу не вистачило аби бодай ще раз розчарувати голкіперів команд. Важливість результату не давала учасникам поєдинку розслабитися та пограти у задоволення.

Після перепочинку «річники» під гучну підказку Павла Греся: «Крутимо!», - розкреслили цікаву комбінацію, але в останній фазі не встигли замкнути дальню стійку. За рахунок змін четвірками ФК «Стир» намагався тримати високий темп гри, але хлопці з «західного району» дружньо боронилися, очікуючи свого шансу в контрвипаді.  Але за небагатого на гольові події матчу фортуна посміхнулася автору першого взяття воріт Володимиру Колеснику, котрий таки встиг на діагональний пас, що віддавав в убойну зону Артем Ступницький – 2:0. Завдяки дублю 7-го номера «блакитно-білі» відчули смак перемоги і Едуард Хрипа за дві хвилини до фінального свистка скористався не кращим розіграшом вільного удару в виконанні опонентів та вдало втік на побачення з голкіпером номінальних гостей. А ще за мить другий дубль у грі за авторством Едіка підбив підсумок поєдинку – 4:0.

Кращі гравці: Михайло Тарасюк – Андрій Стефановський