Гра


7: 5

Про гру:

За підсумками сезону 2021/2022 на турнірній дистанції Регулярної першості «Вокар», ще без боксерського додатку в назві «Аперкот» фінішував на четвертій позиції, а їх суперник з МФК «Хорів» здобув звання віце-чемпіонів та грав у фіналі Кубку Волині.

Минулого року центральним поєдинком 6-го туру Суперліги мала стати зустріч МФК «Хорів» – «Вокар-Ковель», але через підозру на захворювання ковідом цілої низки гравців керівництво клубу вирішило не ризикувати здоров’ям своїх гравців та суперників. Таким чином доля матчу вирішувалася на засіданні КДК, де було прийнято рішення через неявку ковельчан зарахувати «Вокару» технічну поразку.що звела на паркеті СК «Арена Спорт» лідера Регулярної першості з одним із досвідчених претендентів на футзальний трон Волині.

 В стартовому турі сезону 2022/2023 опоненти поступилися суперникам, котрих на думку більшості мали обігрувати. Особливо прикрою для колективу з Локачинського району з рівненськими виконавцями стала поразка в поєдинку з діючим чемпіоном Волині «ТТІ», котрий створив камбек на останніх секундах, перетворивши 0:1 на переможний для Нововолинська результат 2:1.

Схоже у столиці волинських залізничників найпопулярнішим у 15-му ювілейному сезоні стає рахунок 7:5. Але якщо минулого туру в дещо скандальному стартовому поєдинку з луцьким «Динамо» господарі поступилися у два пункти,  то у звітній зустрічі з потужним МФК «Хорів» відсвяткували перемогу. Що цікаво, справжній пік результативності прийшовся на першу половину гри, де був зафіксований результат 6:4 на користь «Аперкот-Вокару».

Після відпочинку кращий гравець матчу в складі ковельчан Олексій Федчук зумів оформити хет-трик та втрутитися в перегони бомбардирів елітного дивізіону. Після обміну голами стало зрозумілим, що Ковель здобуває першу вікторію, а «хорівці» поки що лишаються без залікових балів.

Кращі гравці: Олексій Федчук – Петросюк Святослав