Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Суперники до цього поєдинку ще не знали гіркоти поразок і було надзвичайно цікаво подивитися яким чином вони будуть намагатися продовжувати це й надалі. У тактичних побудовах команди обійшлися без сюрпризів – «Надія» тяжіла до довгих розіграшів м’яча у центральній частині майданчика з несподіваними загостреннями, а «теремнівці» будували гру на швидких контратаках і лонгболлах, за які доволі успішно боролися Роман Воробей або Михайло Байбула, змінюючи один одного на позиції «стовпа». Хорівці відкрили рахунок доволі швидко і здавалося б легко – Віталій Патуляк звільнився від опіки і завдав влучного удару низом у дальній кут. Та розвинути успіх не вдалося, господарі «увімкнулися» в гру, стали діяти уважніше, кілька разів виручив голкіпер Андрій Янчук, а згодом і самі почали загрожувати воротам гостей. І на 9-й хвилині відігралися – Дмитро Бурковський зіграв нестандартно, не став чекати підтримки партнерів, а сам пішов на загострення, стягнув на себе двох гравців і виклав пас-цукерочку на Романа Іваніцького, якому лишалося з двох метрів влучити у порожній кут. Та все ж на відпочинок команди пішли за переваги «Надії» у рахунку – «Select» після дальнього пострілу Віталія Ковальчука крізь юрбу гравців у карному майданчику знайшов собі шлях до воріт.

У другому таймі господарі почали діяти активніше, пішла гра на зустрічних курсах і рахунок знову зрівнявся – партнери скинули м’яч під удар Роману Іваніцькому і той пробив точнісінько у ліву від Антона Денчука «дев’ятку». Колективи продовжували грати на максимальних обертах, та впевнена гра воротарів зводила нанівець усі намагання форвардів відзначитися. За кілька хвилин до завершення зустрічі «Надія» випустила п’ятого польового гравця і пані Фортуна їй посміхнулася – м’яч після не надто сильного удару Юрія Когута мав потрапити до рук Андрія Янчука, але дорогою зачепив когось з захисників, розминувся з ними і влетів у сітку. Спроби господарів відігратися втретє результату не дали, а Віталій Ковальчук у контратаці поставив крапку в цьому цікавому матчі.

Отож, «Надія» крокуючи без втрат одноосібно очолює турнірну таблицю, а «Теремно Хліб» опускається на четверту сходинку, хоча має ще дві пропущені гри і може покращити свою позицію.

Кращі гравці: Роман Іваніцький – Юрій Когут