Гра


0: 4

Про гру:

Цей матч Вищої ліги не обійшовся без гарячої передмови – саме «КроШу» та «Динамо-2» менш ніж місяць тому розігрували трофей Кубка АМФВ у фінальному поєдинку. Тоді з мінімальним рахунком перемогли гравці саме «заводської» команди – 2:1. З таким самим рахунком вони розпочали й нинішній сезон у Вищій лізі чемпіонату Волині, перегравши міцний «Акцент», а от «динамівці» після перемоги у прем’єрному турі не втримали перемогу та поступилися «Агромату» (2:3).

 У звітному протистоянні краще увійшли в гру саме номінальні господарі матчу – спочатку воротареві «Динамо-2» Ігорю Недільку довелося тягнути нелегкий удар Анатолія Відрінського, а потім Денис Карпюк з ходу влучив у дальню бокову стійку гостьової рамки. Відбивши перший штурм, «динамівці» вирівняли гру, а потім провели ударну 8-му хвилину гри. Якщо Владислав Скулинець спочатку не зумів відкрити рахунок ударом з близької відстані, то Іван Бандура, «розім’явшись» потужним вистрілом зі штрафного, одразу після кутового реалізував вихід віч-на-віч із Володимиром Костюком – 0:1. Не минуло й хвилини, як номінальні гості святкували вдруге після точного удару в дальній верхній кут від Ігоря Шевельова – 0:2! В подальшому гравці «Динамо-2» вміло притримали м’яч п’ятьма польовими та зберегли на перерву комфортний для себе рахунок на табло.

 У другому таймі на майданчику точилася рівна боротьба, яку порушила чергова гольова можливість Шевельова – на щастя для гравців «КроШу» нереалізована. З бажанням відігратися підопічні Руслана Дороша сміливо пішли уперед, однак усі зусилля Дениса Карпюка, Павла Баласа та інших нівелювалися голкіпером Ігорем Недільком та самовідданою грою польових футзалістів «Динамо-2». А наприкінці матчу його доля вирішилася у гарній контратаці, на завершення якої Шевельов «поділився» м’ячем із Романом Скулинцем, викотивши йому на порожню рамку – 0:3. Забити бодай гол у відповідь гравцям «КроШу» так і не вдалося – натомість, уже незадовго до сирени «дубль» рикошетом від захисника оформив Роман Скулинець – 0:4.

 Таким чином, «Динамо-2» здобуває другу перемогу в трьох матчах та повертається до когорти лідерів Вищої ліги чемпіонату Волині, «охолодивши» суперників після переможного дебюту в дивізіоні.

 Кращі гравці: Павло Балас – Ігор Шевельов