Гра


3: 0

Про гру:

Недільне протистояння у Суперлізі було чи не найпотужнішою вивіскою уік-енду – чинні чемпіони Першої ліги України з «Любарта», які попереднього сезону залишилися без обласних трофеїв, проти чинних Абсолютних чемпіонів волинського елітного дивізіону з «ТТІ». До того ж, колектив із Нововолинська розпочав сезон перемогою над МФК «Хорів» (2:1), тоді як лучани розійшлися бойовим миром із «Теремно Хліб» (3:3), а за день до цієї гри отримали неабияке навантаження у матчі Кубка України, де також зіграли унічию із рівненським «АВ Метал Груп» (1:1).

 Як і належить матчам такого статусу, команди розпочали зі своєрідної пристрілки – у «ТТІ» потужно вистрілив Максим Обертас після аута, однак Станіслав Горнік виручив «Любарт», а у відповідь Владислав Кузнєчиков змусив демонструвати воротарську майстерність Андрія Дмитрука. А на 6-й хвилині лучани досягли свого, довівши комбінацію до Максима Матвійчука, який переконливо метрів з шести розстріляв рамку гостей – 1:0. Загалом, гравцям «ТТІ» у цій грі не вистачало притаманній їх атакам постійної гостроти – вона з’являлася, коли гру на себе брав лідер колективу з Нововолинська Максим Обертас, однак його постріли, хоч і були дуже небезпечними, але так і не стали гольовими. Не менш гострими були загрози воротам гостей від Назарія Кузьмича, Богдана Мізюка та того-таки Кузнєчикова – однак до перерви мінімальний рахунок на табло на користь «Любарта» так і не змінився.

 А після відпочинку підопічні Назара Бугайчука видали ударний відрізок. Спочатку Богдан Мізюк зумів послати м’яч прямісінько у дальній кут воріт після розіграшу аута – 2:0. А вже за дві хвилини у гравців «Любарта» пройшла ще одна чудова комбінація, яку вдалим розстрілом рамки гостей завершив Владислав Сизик – 3:0! Гравці «ТТІ» могли досить швидко «розмочити» рахунок, однак Олег Сквіра потужним ударом потряс поперечину воріт господарів, а Станіслав Горнік потягнув нелегкий удар від Івана Жуковського. Відбившись після вдалого відрізку, лучани налаштували гру перш за все в обороні й до кінця матчу зуміли зіграти без особливих зривів, завдяки чому до фінальної сирени зберегли переконливий та переможний для себе рахунок.

 У підсумку, «Любарт» здобуває важливу перемогу та, зважаючи на два перенесені матчі Суперліги, до наступного уік-енду ще й залишиться із чотирма заліковими пунктами на одноосібній першій сходинці елітного дивізіону чемпіонату Волині.

 Кращі гравці: Богдан Мізюк – Максим Обертас