Гра


0: 1

Про гру:

У цьому матчі очікувалося цікаве протистояння амбітних колективів. Чинні фіналісти плей-офф Першої ліги з «Камазу-Агро» нинішній сезон розпочали з двох перемог у двох іграх. Утім, і їхні суперники з «БусМаркета», які стрибнули у дивізіон з Третьої ліги Волині, також набрали чотири бали у перших двох турах, тож налаштовані були покращити своє турнірне становище.

 Хоча діяти номінальним гостям поєдинку довелося в умовах неабиякого кадрового дефіциту – починали гру вони лише з одним запасним гравцем. Утім, це не завадило саме «біло-червоним» як слід напружувати захист суперників – зокрема, потужні моменти не реалізували Олексій Кірін та Дмитро Федончук. «Камаз-Агро» хоч і полюбляв минулого сезону діяти від оборони, однак створив не так багато гостроти у відповідь – одним із найкращих моментів був удар Віктора Мойсіюка, який рикошетом від захисника ледь не залетів у ворота «БусМаркета». Як би там не було, на перерву команди справедливо пішли без забитих голів.

 Порушити ідеальний баланс у зустрічі міг на початку другого тайму Руслан Дорощук, однак пробив повз ворота з гарної позиції. Натомість добряче довелося працювати воротареві «камазівців» Івану Левчуку. І у одному з моментів команді не допоміг і голкіпер – на 21-й хвилині Олексій Кірін асистував Сергію Богданенку, який нарешті відкрив рахунок у звітному протистоянні – 0:1! Віктор Мойсіюк одразу ж міг зрівняти рахунок у грі, однак не зумів переграти голкіпера гостей, однак і гравці «БусМаркета» у відповідь також неодноразово могли подвоїти перевагу в рахунку. Загалом, до завершення зустрічі величезне бажання обох команд превалювало над осмисленістю в атакувальних діях, тож фінальна сирена таки зафіксувала мінімальну перемогу номінальних гостей, які у підсумку вирвалися на третю-четверту (разом з «Industrial West») сходинки Першої ліги – утім, і «Камаз-Агро» знаходиться на відстані лише одного залікового пункту, тож боротьба за найвищі місця дивізіону обіцяє бути дуже гарячою!

 Кращі гравці: Іван Левчук – Сергій Богданенко