Гра


6: 2

Про гру:

Недільної днини, матчем в ОДЮСШ. між командами «Володимирівка Ветеран» і «Надія-3» розпочалися ігри 3 туру регулярного, ювілейного чемпіонату Волині сезону 2022-2023.

Фаворитами перед матчем були господарі, адже у їх складі було представлено на гру чимало іменитих гравців, які мають величезний досвід ігор за професійні та аматорські колективи.

Тому гра розпочалася без розвідки. Команди грали у відкритий комбінаційний футбол, дорожили кожною передачею і утримували шкіряного до вірного завершення моментів

На перших хвилинах раз пораз небезпеку на правому фланзі створював Олег Юрчук, шукаючи шпаринку у воротах гостей. Його наполегливість і технічна майстерність досягла успіху і він відкрив рахунок матчу.

Господарі більше грали від оборони і створювали поодинокі  гострі моменти біля воріт Сергія Подопригори.

Дальніми ударами завершував атаки гостей Сергій Білик, але Сергій надійно захищає ворота.

Потужними ударами також відповідали і господарі. Один з них у виконанні Ігоря Барабаша досяг успіху. 2:0.

Надія не збавляла темп і йде вперед. Юрій Ващук став автором третього голу. А Михайло Сомик, на лівому фланзі, ефектним фінтом обіграв захисника гостей і пробив в ближній від воротаря кут. 4:0.

Під завісу гри  господарі дещо знизили темп гри і були покарані голом у власні ворота, який провів Сергій Білик.

Кінцівка гри пройшла в обопільних контр випадах і не змінила рахунку гри.

Другий тайм господарі не стали грати на утримання рахунку, а гості прагнули скоротити рахунок.

Двічі не скористався шансом для взяття воріт Сергій Чемерис.

Натомість в одному з моментів,  при виконанні штрафного, Валерій Матвіїв вколотив шкіряного, поправивши зачіску Подопригорі.

Двічі мали шанс забивати Петро Шелест і Олег Юрчук, але у першому епізоді ворота гостей перекрила стінка, а у другому – м’яч пройшов повз пусті ворота.

Наполегливість в атаках Петра Шелеста досягла успіху і він забив 5-й мяч.

За 3 хвилини до завершення гри «Надія» пішла в а-банк і заграла в 5 польових гравців. Але господарі тактично грамотно грали в захисті, скористалися помилкою в атаці і Юрій Ващук, перехопив м’яч і послав його в пусті ворота.

В подальшому потуги гостей змінити результат гри не увінчалися успіхом. Професіоналізм, майстерність і тактика гри господарів цього разу перемогла.

  Кращі гравці: Михайло Сомик – Назар Хомюк