Гра


4: 3

Про гру:

Поєдинок в ОДЮСШ між командами FC Respect-2 і «Волинь» (Угринів) завершував недільний уікед  регулярного чемпіонату Волині.

Гра рівних команд, в якій фортуна була на боці господарів. Але усе по порядку.

Гра розпочалася без розвідки. Обидві команди показували характер.

Першими могли відзначитися гості. Вадим Поліщук влучно пробив, але чітко зіграв Владислав Бойчук.

У відповідь Іван Сидорук міг відзначитися, пробиваючи штрафний, але його одноклубник закрив чужі ворота. У другому епізоді штанга завадила відзначитися Іванові.

Витримавши натиск гостей, господарі в одній з контратак відкривають рахунок гри. Олексій Мовчан дав чіткий пас на Геннадія Боровського і той не схибив. 1:0.

Мав шанс зрівняти рахунок Вахтанг Машава, але воротар господарів вийшов переможцем.

За 5 хвилин до завершення тайму обидві команди назбирали по 5 командних фолів, тому наступне порушення могло змінити рахунок гри. За такого положення команди заграли обережніше, темп гри дещо сповільнився.

А за хвилину, при пробитті вільного удару з лінії штрафного майданчика, Іван Сидорук посилає шкіряного під поперечину.

На останніх секундах Юрій Бобеляс міг забивати у «роздягалку», але не влучив у ворота.

Другу половину першим номером почав грати Угринів, щоб спасти хід гри. Вони більше володіли м’ячем і створили більше небезпечних моментів. Така тактика принесла їм успіх.

Юрій Бабеляс після чіткого пасу Сергія Мигловця скорочує рахунок. 1:2. Окрилені успіхом гості кинулися переламати хід гри і зрівняти рахунок. Влучно пробивали Вадим Поліщук і Олег Кривенький, а удар Вахтанга Машави прийшовся у стінку.

І все ж гості дотиснули господарів і зрівняли рахунок. Гол забив Віталій Мельничук.

Угринівці нарощували тем і пішли в а-банк, щоб вирвати перемогу а господарі грали від захисту. І це їм вдалося. Юрій Мережа дав чітку передачу на правий фланг Андрію Вашкевичу і гості виходять вперед.

Господарі не згідні з таким результатом і кинулися відігруватися. Олексій Мовчан знову відновив рівновагу. 3:3.

Здавалося гра закінчиться бойовою нічиєю.

Але на останній хвилині гри гості допустилися помилки, чим скористався «Респект» і за 4 секунди до завершення гри Іван Сидорук після асиста Олега Потрапелюка вигризає перемогу своєї команди у рівному і водночас драматичному поєдинку, забиваючи свій другий м’яч у грі.

 Кращі гравці: Іван Сидорук – ВахтангМашава