Гра


7: 3

Про гру:

 Розпочинався Третій тур у Четвертій лізі грою між хлопцями з Ратнова та другою командою "Бус Маркета". Ратнівчани досить вдало стартували у цьому сезоні, здобувши дві перемоги і знаходились на другому місці у турнірній таблиці, поступаючись лише за додатковими показниками "Луцьк Центру" . Натомість "Бус маркетівці" наполовину розділили стартові залікові бали, та як майже завжди у таких випадках були в середині "турнірки". 

 Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а ратнівчани вже повели у рахунку. Це Владислав Січковський на перших секундах гри відкрив рахунок. Такий перебіг подій позитивно повпливав на команду у "червоних струях" і вони побігли розвивати успіх, що вилилося у ще один м'яч все того ж Владислава Січковського . Такий "холодний душ" дуже емоційно повпливав на біло-чорних і вони ще довго відходили від такого негативного початку гри.
 Та у середині тайму гра вирівнялася і команди обмінялися м'ячами, авторами яких стали двічі Михайло Скиданюк, Іван Супак і Назар Якимюк. Так що на перерву команди пішли при комфортній перевазі номінальних господарів.
 Друга половина гри розпочалась з м'яча " бус маркетівця" Вадима Корецького і інтрига у грі знову відновилася . Та все ж у цей недільний день об'єктивно сильнішими були гравці "ФК Ратнів", що і довів ще один м'яч, який забив Валерій Мартинюк. Завершив справу до кінця кращий гравець матчу Владислав Січковський, який зробив хет трик у грі і поставив масну крапку у кінцевий результат зустрічі.
 Впевнена перемога ратнівчан , яка лише тільки підтвердила претензії колективу на найвищі нагороди у своєму дивізіоні.
 Кращі гравці Владислав Січковський - Назар Якимюк