Гра


1: 3

Про гру:

Другою грою у третьому турі у Четвертій лізі стала зустріч між" Любарт Фемелі " та " Луцьк Центром". 
 Номінальні гості вдало стартували у цьому сезоні і знаходились на вершині турнірної таблиці, та прагнули будь що її втримати, тим більше що зустрічались з командою яка правда зіграла лише один поєдинок, який програла.
 Але колектив прагнув всім довести що ця перша поразка була всього лише прикрою випадковістю, а головні зустрічі у них лише тільки розпочинаються.
 Стартував поєдинок досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись грати " до вірного" . В першу чергу все було поставлено на надійну гру у захисті, а гольових моментів у футзалі безліч, і забиті м'ячі обов'язково будуть.
 Першими ворота "розмочити" вдалося "центрівцю" Віталію Корцю, і його колектив повів у рахунку, на що буквально за хвилину відповів Віктор Лінніков, якому вдалося замкнути класну передачу свого партнера і команди почали грати " з нуля". Моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої з команд, та надійно діяв захист та воротарі, які не дозволили "шкіряному" більше побувати у воротах опонентів.
 Друга половина розпочалась з м'яча  гравця "Луцьк центр" Сергія Баранова який знову зумів вивести свій колектив вперед. Після цього розпочалась справжня "футзальна заруба", в якій кожна з команд намагалась забити такий потрібний гол.
 Час летів, "іскри горіли" від емоцій та бажання кожної з команд досягти бажаного результату, але " її Величність Фортуна" відверталася від нападу кожної з команд. В кінці гри "любартівці" вийшли з п'ятим намагаючись переламати хід поєдинку, та як кажуть "попали у полон" . М'яч забив Віталій Корець, який і поставив кінцевий результат у цій зустрічі.
 Кращі гравці Віталій Корець - Віктор Лінніков .