Гра


2: 10

Про гру:

Зустрічались команди які на старті сезону знаходились у середині турнірної таблиці. На початок третього туру у хлопців з Гіркої Полонки була одна "вікторія" та поразка, тож колектив знаходився на шостому місці. Натомість представники з бувшого рожищенського району зазнали двох поразок , і лише те , що в кожній з своїх зустрічей вони змогли дати бій своїм опонентам та зробили невелику від'ємну різницю , колектив був "середняком" у своєму дивізіоні. Та ці перші ігри були лише " розігрівом" для подальших баталій, які мали показати силу кожної з команд.
 Поєдинок розпочався досить жваво. Суперники з перших хвилин прагнули "ошелешити" одна одну масою небезпечних атак та потужним пресингом . Наступальні хвилі накочувались на ворота як однієї, так і іншої з команд.
 Моментів було також вдосталь, але головного - забитих м'ячів довго не було. До середини тайму гра помаленько переросла у більш позиційну, і кожен з суперників вже грав так, щоб в першу чергу не "обрізатись" . Коли здавалося що команди так "насухо" і підуть на перерву, копачівцю Руслану Сидорчуку вдалось відкрити рахунок, на що одразу відповів Федір Холодов. На останній хвилині тайму гравець ФК Копачівка Петро Семенчук зумів таки вразити ворота салатово-чорних ,і на перерву команди пішли при перевазі номінальних гостей.
 Друга половина розпочалась з швидких м'ячів рожищенців Іллі Невідомського та Павла Козака, які збільшили перевагу своєї команди . Це розв'язало " мішок м'ячів" . Забивали ще Роман  Сушко, Володимир Рибальченко та Павло Козак і питання про  переможця стало практично вирішеним. Після цього суперники просто догравали зустріч, результатом якої стала впевнена перемога хлопців з Копачівки.
 Кращі гравці: Олександр Коровіцкий - Юрій Шур