Гра


0: 3

Про гру:

Це була ще одна гра " середняка" свого дивізіону -"Лайм Фіт", та колективу, який знаходився у підвалинах " турнірки"- хлопців з Городищенської громади. 
 Номінальні гості мали у своєму активі перемогу , тож були четвертими після двох турів. Натомість "легіонери" не лише не здобули залікових балів, але й "додумались" розпочати цей тур з -3, не виїхавши на один з матчів. Це було пов'язано з тим , що команда  на початок " регулярки" ще брала участь у Кубку Горохівщини з футболу, який доречі в кінці кінців зуміла виграти.
 Тож після цієї перемоги колектив мав змогу повністю переключитись на футзал, і прагнув всім довести що такий невдалий початок сезону , це лише прикра випадковість.
 Поєдинок розпочався досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись надійно відіграти у захисті, та підловити опонента у контратаці. Та всередині тайму " лаймфітівець" Богдан Петрук "зарядив гармату" забивши красень м'яч у ворота суперника. Після цього гра пожвавішала. Небезпечні моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої з команд, та забитих м'ячів більше не було.
 Початок другої половини став точним відзеркаленням першого тайму. Команди контролювали м'яч намагаючись великими силами йти в контратаку. Та як і в дебюті гри м'ячів все не було , але знову ж таки всередині тайму Кирило Павловій зумів збільшити перевагу салатово-чорних. Це зовсім не входило у плани городищенців, які прагнули будь що набрати свої перші залікові бали, що змушувало їх великими силами бігти відіграватися. Та як не намагалися гравці "ФК Легіон" вирівняти ситуацію, зробити їм цього не вдалося.
 На останній хвилині Ігор Грицюк забиває ще один м'яч, та ставить кінцевий переможний рахунок для "Лайм Фіт ".
 Кращі гравці: Ігор Грицюк - Андрій Перванчук