Гра


6: 3

Про гру:

Заключною грою третього туру у Четвертій лізі стала зустріч між хлопцями з Воротнева та третьою командою "Респекту". Суперники підійшли до цього матчу знаходячись всередині турнірної таблиці, тож саме сьогоднішня гра мала багато чого розставити у турнірних перегонах. 
 Поєдинок розпочався досить обережно. Опоненти не "неслись  вперед на всіх парах" , а намагались контролювати м'яч та діяти надійно у захисті. Але всеж моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої з команд.
 Першому забити вдалося воротнівчанину  В'ячеславу Дорошу, який влучним пострілом зумів пробити Андрія Ткачука і вивести свою команду вперед. Продовжили цю вдалу гольову феєрію Дмитро Лисик, та Ігор Янченко, і рахунок став ще більш комфортним для червоно-чорних. Звичайно що все це не входило у плани " поважних" і вони великими силами кинулись відіграватися та змогли таки буквально за кілька хвилин зрівняти рахунок. Авторами м'ячів стали Андрій Тучкевич, Богдан Климюк, та Олександр Кухта. Так що такий перебіг подій залишав все саме цікаве на другу половину зустрічі. Скажу наперед , що такою вона і виявилась. 
  Вже з перших хвилин другого тайму суперники включили супер швидкості намагаючись одразу вийти вперед, та на заваді їм став " китайський мур" у вигляді захисників та воротарів команд. 
 Та всеж за чотири хвилини до кінця гри Олександр Кирилюк скористався помилкою біло-синіх та зміг таки вивести свій колектив вперед. Після цього розпочалась справжня "футзальна заруба" , з безліччю єдиноборств та справжньою чоловічою боротьбою. Вкінці тайму воротнівчани В'ячеслав Дорош та Ігор Янченко змогли таки дотиснути опонента забивши м'ячі і вирвати таку потрібну перемогу для свого колективу. 
 Кращі гравці В'ячеслав Дорош - Андрій Ткачук