Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова/Ройко




Про гру:

 Четверта й дев’ята сходинка турнірної таблиці. Відчутний розрив між суперниками, що тримав в інтризі до останньої хвилини матчу.

Протистояння Суперліги у віковій категорії ю13- це завжди щось цікавеньке. Вже у першому таймі гри Респект-Зоря стало зрозуміло, що цей матч виключенням не стане. Отож, першою такою "цікавинкою" став Денис Оліферчук, який завдяки своїй спритності забив два голи з інтервалом всього у дві хвилини. Наступні події матчу були не надто швидкоплинними, але лише до того моменту доки "Респекту" не нагадали про час. Схаменувшись, юнаки Олександр та Ярослав на останніх секундах вирівнюють рахунки, щоб розпочати другий тайм з рівними можливостями.

Свисток на перерву, тренери віддали своїм дітлахам накази й похлопавши їх по спинах, випустили на другий тайм. Небезпечний для "Зорі" момент мало не змушує їх тренера пити заспокійливе, але неймовірний сейв від воротаря дуже швидко змінює його настрій і він ладен позиціонувати свого підопічного. Серія з двох голів від Дениса Оліферчука змушує обличчя тренера "Зорі" розтягнутися у посмішці й мало не "взлетіти" до небес. На 27 хвилині вихованці  "Респекту" завдяки наполегливим намаганням таки вдається трохи виправити  ситуацію третім голом, та матч, все ж, закінчується їхньою поразкою.