Гра


1/8 фіналу

Кубок Мрії, Військовий Ліцей,майданчик №1
26: 63

Удари по воротах:

0
:
0

Удари у рамку воріт:

0
:
0

Сейви:

0
:
0

Фоли:

0
:
0

Про гру:

Колективи повинні були вперше зустрітися ще три тижні тому в рамках стартового туру чемпіонату в Четвертій лізі та, на жаль, поєдинок не відбувся. Зараз, після трьох зіграних турів ФК «Ратнів» з 9-ма балами очолює турнірну таблицю, а «легіонери» знаходяться на останньому місці, проте, всупереч очікуванням, легкої прогулянки для ратнівців аж ніяк не вийшло. Початок зустрічі був за номінальними господарями, вони діяли активніше, краще тримали м’яч і навантажували голкіпера гостей Назара Третяка по повній програмі. Втім, ратнівці поступово оговтались та почали відповідати своїми небезпечними атаками і на 5-й хвилині Юрій Химчук завершив одну з них результативним ударом. Проте невдовзі рахунок зрівнявся – «Select» після гарматного пострілу Петра Гонтара зі штрафного влучив у самісіньку «дев’ятку». Після цього ініціатива перейшла до гостей, які до завершення першого тайму завдали чимало клопоту воротарю «Легіона» Кирилу Абрамову. А наприкінці тайму ігрова перевага відобразилася на табло – влучні удари Артема Лясковського та Віталія Василюка і відпочивати команди пішли за рахунку 3:1 на користь ФК «Ратнів».

А коли на початку другої половини Артем Лясковський відзначився ще раз, доля путівки до чвертьфіналу здавалася вирішеною. Напевно так вирішили і гості та дозволили собі дещо розслабитися. А даремно. ФК «Легіон» видав фантастичний відрізок, забивши 4 (чотири!) м’ячі протягом трьох хвилин і перевернувши рахунок на свою користь 5:4! Ратнівці взяли тайм-аут, знову перехопили ініціативу і змогли втілити свою перевагу в два голи у виконанні Влада Січковського наприкінці матчу. Та це ще було не все, на останніх секундах зустрічі після божевільного пострілу Ореста Дубеня «Select» таки знайшов шлях до сітки і рахунок вкотре зрівнявся.

У лотереї 6-метрових ударів сильнішими виявилися нерви у ратнівчан, вони реалізували усі три своїх спроби, а от «легіонер» Андрій Думський пробив повз ворота.

Таким чином, ФК «Ратнів» у драматичному матчі проходить до чвертьфіналу, а ФК «Легіон» ТГ попри гарну гру та відмінні бійцівські якості завершує свої виступи у Кубку Мрії.

Кращі гравці: Орест Дубень – Владислав Січковський