Гра


4 Тур Четверта ліга

Чемпіонат Волині: Регулярний, Військовий Ліцей,майданчик №1
7: 2

Хронометрист / Делегат:

Сахнюк О./Гетьман В




Про гру:

Обидві команди не зовсім вдало стартували в нинішній регулярці і, м'яко кажучи, зірок з небес не хапали, здобувши по одній перемозі перед звітною дуеллю та двічі зазнавши гіркоту поразок. А тому в очній зустріч суперники на майданчику і сусіди по турнірній таблиці прагнули любою ціною здобути перемогу, щоб покращити своє турнірне становище, а можливо й закласти плацдарм для реалізації більш амбітних медальних планів, адже це лише 4-тур і вся основна турнірна боротьба ще попереду.
    Команди дуже жваво і результативно розпочали поєдинок і вже на 1-хв встигли розпечатати ворота одна одної-----в господарів відзначився Ярослав Шморгун, а в гостей забитим м'ячем відповів Павло Симус. Події на полі передвіщували й надалі рівну та безкомпромісну боротьбу, але не так сталося----як гадалось. Поступово воротнівчани захопили ігрову ініціативу та раз за разом почали створювати гольові моменти поблизу воріт салатових. Тому досить логічним виглядав гол на 5-хв, коли Вячеслав Дорош потужно низом прошив кіпера Гіркої Полонки. Ще за 5-хвилин автор першого голу оформив дубль, а перед самісінькою перервою ефектне взяття воріт вдалось Кирилюку-----Олександр сильним ударом поцілив в дальній кут після того, як йому з аута накотив Дмитро Лисик. За комфортних 4:1 команди пішли перепочити.
    А тільки-но розпочався 2-тайм, як дубль до свого активу записав і Дорош----Вячеслав був спритнішим та швидшим  у карному майданчику гостей. Фактично гру було зроблено, червоні впевнено контролювали хід поєдинку, а в салатових мало-що виходило в атаці. Згодом Денис Лафета робить рахунок ще більшим, а ще за 2-хвилини найактивніший гравець команди з Підгайцівської ОТГ Ярослав Шморгун оформляє хет-трик у матчі та робить рахунок 7:1!!!
  Та все ж слід віддати належне і команді з Гіркої, так як остання гольова звитяга в зустрічі була за ними-----це Юрій Щур пробив В'ячеслава Близнюка та встановив кінцевий результат.
  Кращі гравці: Шморгун Ярослав - Щур Юрій