Гра


4 Тур Четверта ліга

Чемпіонат Волині: Регулярний, Військовий Ліцей,майданчик №1
7: 3

Хронометрист / Делегат:

Сахнюк О./Гетьман В




Про гру:

Поєдинки 4-туру 4-ліги цього ігрового вік-енду в всесвітній День Футболу завершував матч між командами, що розташувалися після стартових турів внизу турнірної таблиці.Команда номінальних господарів до звітної зустрічі взагалі не набрала жодного турнірного балу, важко легіонери входять у сезон. Але світлі проблиски вже з'являються, так як минулими вихідними в 1/8 фіналу Кубку Мрії команда зіграла в надрезультативну нічию 6:6!!! з амбітним Ратнівом, поступившись супернику тільки в серії пенальті. Не хапають зірок з неба і бусмаркетівці, які лише в стартовому турі здобули важку звитягу над 3-ою командою  РЕСПЕКТу, а в двох наступних зазнали поразок. Правда в кубкових баталіях команді BM-Group-2 повезло більше, адже вони завдяки вдалій післяматчевій лотереї пройшли в 1/4, відсіявши команду з Воротніва.
    Тому намічалась цікава битва рівних команд, але забігаючи наперед скажу, що інтригуючим протистояння не вийшло. Легіонери з перших хвилин більш майстерно та якісніше дивились на майданчику, створювали більше гольових епізодів та постійно загрожували воротам Володимира Новака. Вже на 3-хв Петро Гонтар відкрив рахунок у матчі, а ще за 5-хв Андрій Демський зручно відпасував на Ореста Дубця і той подвоїв перевагу  господарів.Білі теж створили кілька небезпечних моментів, але трохи забракло влучності Назару Якимюку та Роману Зінчуку, щоб розпечатати ворота фіолетових.
    А справжня гольова феєрія розпочалась в 2-й половині зустрічі. Спочатку Тарас Черчик втретє засмутив гостей, але вже за хвилину ті відповіли дуже гарним голом Якимюка----Назар красиво черпачком закинув м'яч за шиворот кіперу легіонерів, котрий необачно далеко вийшов від лінії воріт. Після цього гольовий запал продовжився, більше в цій перестрілці поталанило господарям, за яких дублем відзначився Тарас Мазяр, а ще по одному голу на рахунку двох Андріїв----Демського і Андрощука.В команді Бусмаркет-2 дубль після передачі Назарія Мурашка оформив Назар Якимюк і на останній надрезультативній хвилині матчу( на 26-хв було забито відразу 3-голи!!!) відзначився Корецький Вадим. Досить впевнена перемога Легіону, гравці якого здобули перші три залікові пункти в турнірній таблиці і порівнялись за очками зі своїми сьогоднішніми суперниками.
  Кращі гравці: Демський Андрій - Якимюк Назар