Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У звітному протистоянні, яке закривало недільну програму Суперліги, важко було виявити фаворита. Суперники навіть історично до пропущеного «Вотрансом» минулого сезону обмінювалися перемогами як в різних розіграшах регулярної першості Суперліги, так і в Кубку Волині, а також одного разу зіграли унічию. Щоправда, на відміну від лучан, які із зірковим футбольним наповненням (Федецький, Герасимюк, Романюк, Чепелюк, Тетеренко, Дудік!) програли усі попередні три матчі сезону, «Хорів» уже встиг пізнати смак перемоги, переконливо розбивши у Кубку Волині нововолинський «ТТІ» (4:0).

 У звітному поєдинку обидва колективи зробили першочергову ставку на спокій біля власних воріт. Саме тому, особливо в першому таймі, стовідсоткових нагод для взяття воріт у суперників було вкрай мало. Так, голкіпер «Вотрансу» Владислав Гуменюк виручав свою команду після ударів Миколи Коляди та Романа Савицького, а у номінальних господарів майданчика міг забивати Валентин Кривицький, однак не влучив у порожній кут після передачі партнера по команді.

 Після стартової активності «Вотрансу» в другому таймі – Артем Дудік розрядив «гармату», лише трохи не влучивши у рамку – ініціативу захопили гравці МФК «Хорів». І якщо Олександр Малиновський та Святослав Петросюк свої чудові нагоди для взяття воріт не реалізували, то Владислав Семенчук потужним пострілом після розіграшу кутового відправив м’яч точнісінько під поперечину в ближній верхній кут – 0:1! Далі матч пішов за сценарієм, коли однак команда не використовувала шанси, щоб відігратися, а інша – карала суперників «знаменитим футбольним правилом». Отже… Акт 1. Юрій Тетеренко не зумів як слід замкнути простріл партнера по команді в порожній кут. Акт 2. Микола Коляда реалізував скидку Романа Савицького – 0:2. Акт 3. Артем Дудік потужним вистрілом перевіряє на міцність поперечину воріт «Хорова». Акт 4. Микола Коляда майже закриває гру ударом в порожню рамку з власної половини майданчика, однак Олександр Назарчук по-воротарськи, рукою рятує ворота і достроково завершує гру за декілька секунд до фінального свистка. Акт 5 –Коляда за ті декілька секунд таки забиває, і таки у порожню рамку, підводячи підсумок гри – 0:3. Завіса – і перша перемога «Хорова» у цьогорічній Суперлізі Волині з футзалу, а от «Вотрансу» тепер доведеться надолужувати втрачене в наступних матчах…

 Кращі гравці: Олександр Чепелюк – Микола Коляда