Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Володимир/Лисенко Олександр




Про гру:

 

У четвертому турі третьої ліги Волині зустрічались один з лідерів чемпіонату Теремно-хліб-2 з одних із аутсайдерів турнірної таблиці ФК Мильськ. Перед очною зустрічею обидва колективи вилетіли з своїх кубків поступившись відповідно Новатору Смолява та ФК Кременець.
Уже на третій хвилині матчу Ігор Сліпчук відкрив рахунок у грі та підтвердив статус фавориту «пекарів» , проте невдовзі Юрій Шепелюк відновив паритет - 1:1. Забігаючи на перед, кращий гравець матчу Олексій Юдін «взявся» за справу та вколотив помаранчевий Select у сітку воріт ФК Мильськ і цим вивів свою команду вперед. Номінальним господарям майданчику було явно тяжко чинити супротив з однією лише заміною, в той час, коли «пекарі» мінялись четвірками і постійно підтримували чудовий темп гри й що підтвердив мяч Богдана Рабського на 12-й хвилині та колективи пішли на перерву з рахунком 1:3.
Друга половина зустрічі продовжила кінцівку першої . Мильськ втомлено старався протидіяти, а активний Теремно-Хліб-2 «добивав» поранену жертву. Згодом Олексій Юдін оформив свій хет-трик, а Богдан Рабський дубль та в підсумку 1:6 на користь «пекарів», що вивело підопічних Володимира Маляра на другу сходинку третьої ліги Волині.
Кращі гравці: Фіщук Олександр - Юдін Олексій