Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Бродовський Р/Лисенко О




Про гру:

 

Обидва колективи тиждень по тому вийшли в 1/4 Кубку Прогресу, розібравшись з Володимирівка Ветеран (3:2) та Теремно-Хліб-2(4:0) та з чудовим настроєм готувались до очної зустрічі.
Колективи розпочали з «розвідки» й обережно «нащупували» слабкі місця в обороні один одного, коли на 5-й хвилині АСК Забороль , після фолу в карному майданчику отримав шанс вийти вперед. До справи взявся досвідчений Сергій Чоп і з «точки» впевнено переграв Юрія Хомяка - 1:0.
Це ніяк не «вибило» з колії «новаторів» і згодом активний Микола Маціюк зрівняв рахунок у грі і команди пішли на перерву за нічийного результату.
У другій половині зустрічі також гра відбувалась на зустрічних курсах - господарі грамотно будували свої атаки, стараючись довірного «розкатати» круглястого , а гості активно застосовували пресинг та намагались за рахунок швидких атак вийти вперед. У одному з епізодів молодий Вадим Симонович , взявши на себе гру та обігравши кількох суперників відзначився голом, проте «новатори» швидко відповіли мячем досвідченого Тараса Лози, який знову відновив паритет у грі і «вимальовувалась» цікава та інтригуюча кінцівка у протистоянні цих колективів… але чи то втома чи відсутність концентаціі буквально на три хвилини хлопців зі Смоляви звела на нівець їхні старання по ходу всього матчу. Спочатку Сергій Чоп оформив свій дубль, одразу збільшив перевагу господарів його тезка Березюк, а Вадим Симонович чудовим сольним проходом довів рахунок до 5:2 . Такий трихвилинний «холодний душ» для Новатора, додав впевненості й спокою підопічним Віктора Вороб‘я, які впевнено довели гру до свого завершення. Підсолодив гіркоту поразки активний Микола Маціюк на 30-й хвилині зустрічі , проте на більше «новаторів» не вистачило - в підсумку 5:3 на користь АСК Забороль й вихід на другу сходинку турнірної таблиці , а Новатор при непоганій грі , поки що займає останню позицію в Другій лізі Волині.
Кращі гравці: Чоп Сергій - Маціюк Микола