Гра


7: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Голоскоков Сергій




Про гру:

«Володимирівка Ветеран» - одноосібний лідер Другої ліги в чергове підтвердив реноме фаворита, обігравши в неділю міцний колектив «Волинь Угринів». Хоча після першої половини зустрічі (3:2) ніщо не передбачало крупного рахунку в матчі 4-го туру 15-го ювілейного чемпіонату Волині. Кожного туру мимоволі доводиться згадувати найвідоміший футбольний постулат про не забиті м’ячі. Тим більше коли граєш проти лідера. Вже на першій хвилині «угринівці» отримали шанс вийти вперед у рахунку після гри рукою у карному майданчику «Володмирівки». Проте, забивний волинянин Юрій Бабеляс дуель-пенальті з Сергієм Подопригора програв. Чемпіон України минулого сезону серед ветеранів провів воротарський майстер-клас з відбиття шестимтерових.

Наприкінці першої третини першого тайму рахунок у зустрічі було відкрито. За команду Олександра Тищенка міні-похід за гольовим «покером» розпочав майстерний Петро Шелест – 1:0. Угринів здаватися не збирався і кращий гравець матчу в складі гостей Олександр Шавала відновив паритет, а Юрій Бабеляс на 15-й хвилині виправився за промах з «точки». Але на 11-й хвилині на рахунку Петра Щелеста вже був хет-трик і на табло перед перервою горіли цифри 3:2 на користь «ветеранів».

Додаткової звитяги до перемоги стала поява на лаві запасних «Володимирівки» Ігоря Заболотного, який після бойового поранення на війні та лікування у шпиталі прийшов підтримати своїх колег. Після відновлення ігрового процесу забивний Петро Шелест, активний Михайло Сомик та одвічний мотор команди Сергій Чемерис вписали в ігровий протокол сім фактів взяття воріт. А Михайло ще й втстиг зафіксувати другу невдалу спробу пенальті у звітному поєдинку.

До честі «Волинь Угринів» команда билась до кінця із досвідченим суперником і останнє гольове слово залишила за собою. На останній хвилині відзначився Вадим Смаль. 7:3 і колектив ветеранів продовжує рухатися турнірним шляхом із стовідсотковим результатом.

Кращі гравці: Петро Шелест – Олександр Шавала