Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це була зустріч представників Другої ліги. Старт сезону для команд був посереднім . Суперники не хапали зірок з неба на початку чемпіонату. "Поважні" з трьома заліковими балами знаходились на сьомій позиції у " турнірці" . Дещо кращі справи були у "вадрусівців", які мали на одну перемогу більше, та були на "бронзовій" позиції після стартових турів. Сьогоднішня гра мала багато чого вирішити у цих "турнірних пасьянсах" , тож опоненти ретельно готувались до зустрічі. 
 Гра розпочалась досить жваво. Суперники з перших хвилин вирішили взятися до діла і великими силами кинулись атакувати ворота одна одної. Моменти виникали біля воріт як однієї, так і іншої з команд та пробити захисні ланки опонентам довго не вдавалось. Летіли хвилини гри, а  табло спорткомплексу ВНУ сиротливо показувало нулі , спонукаючи команди до дій. Доволі жорстка гра привела до того що "Вадрус" до кінця тайму "заробив" сім командних фолів, і це привело до м'ячів Івана Сидорука, який зумів двічі з дабл- пенальті пробити воротаря суперника, на що практично одразу відповіли Василь Лойко, та Олександр Якимчук і на перерву команди пішли при нічийному результаті. 
 Другу половину активніше розпочали "респектівці", що і вилилось у м'яч Олега Потрепалюка, який зумів забити у ворота чорно-білих. Продовжив його ходу Ігор Савич і номінальним гостям стало непереливки. 
 Слід віддати належне "Вадрусу" . Колектив після пропущених м'ячів намагався будь що відігратись та великими силами кинувся вперед, що і привело до автоголу у ворота команди Андрія Тучкевича. Далі більше. В самому кінці гри Дмитро Журавський зумів зрівняти рахунок. Як не намагалися команди вирвати перемогу, зробити це їм так і не вдалося. Отже, справедлива бойова нічия.
Кращі гравці: Іван Сидорука - Дмитро Журавський.