Гра


2: 3

Удари по воротах:

30
:
25

Удари у рамку воріт:

14
:
12

Сейви:

9
:
12

Фоли:

4
:
1

Дмитрук Богдан/Бродовський Руслан/Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це було протистояння одного  з лідерів Першої ліги -" Традерса", та команди яка ще тільки шукає " свою гру" - "Пірванче".
 Після трьох турів "торгівельники" з трьома перемогами ділили першу сходинку у турнірній таблиці та були налаштовані і в подальшому продовжити цю переможну ходу. "ФК Пірванче" мало лише дві нічиї, та були сьомими. Але команда в попередній вік-енд здобула перемогу у Кубку і з хорошим настроєм підходила до цієї гри . 
 Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а "Традерс" вже повів у рахунку. Це Дмитру Козачуку вдалося замкнути передачу партнера по команді. На це практично одразу відповів Андрій Ткачук , і команди розпочали, як кажуть "з нуля". 
 Летів час, моментів створювалось предостатньо , бракувало лише логічного завершення. На десятій хвилині "Традерс" заробив небезпечний штрафний удар, який зумів вдало використати Артем Пашківський. Продовжив його вдалу гольову ходу Дмитро Козачук і номінальним господарям стало геть непереливки. Моменти виникали біля воріт обох команд, та забити в першому таймі більше нікому не вдалося. 
 Друга половина розпочалась з двосторонніх атак. Одні намагались зрівняти рахунок, інші розвинути свою перевагу. Та летів ігровий час, а результативних атак все не було, і не було. Але всередині тайму гравцю "Пірванче" Владиславу Блащуку вдалось скоротити рахунок, і інтрига у зустрічі "заграла яскравими барвами". Почалась справжня"футзальна заруба" , де кожна з сторін намагалася викластися по максимуму для того щоб забити такий важливий м'яч. Та як не намагалися команди це зробити , нічого в них не вийшло. Важка перемога "Традерса" , яка закріпила колектив в лідируючій групі. 
 Кращі гравці: Владислав Блащук - Дмитро Оляницький