Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічались суперники, які мали однакову кількість залікових балів після трьох турів -7, та ділили місце в середині турнірної таблиці, відповідно  четверте та п'яте .Саме сьогоднішня гра мала поставити все на свої місця, та визначити команду яка зможе вирватись вперед у турнірних перегонах.
 Поєдинок розпочався досить обережно. Жоден із суперників не поспішав іти вперед, розкриваючи свої захисні позиції, бо могли отримати у відповідь швидку контратаку. Так обережно опоненти грали цілий тайм, з оглядкою на тили, та рідкими атаками які в цьому таймі так і не завершились успіхом. Нульова нічия в першій половині , яка давала надію на те що у другому таймі все стане більш цікавим у плані гольових здобутків. 
 Другий тайм розпочався розпочався вже більш активно. Побільшало гольових можливостей, і роботи у "стражів воріт" теж стало на порядок більше, та все ж головного - забитих м'ячів глядачі до середини тайму так і не побачили. 
 Все саме цікаве розпочалось з двадцятої хвилини, коли гравець "Індустріалу" Дмитро Рябіїк зумів відкрити рахунок. "Бус Маркет" кинувся відіграватися, мав для цього можливості, та "її Величність Фортуна" в цей день відвернулась від команди. Натомість гравець номінальних гостей Олег Василюк зумів ще раз засмутити суперників і поставити крапку у результат цього протистояння.
 Кращі гравці : Олег Василюк - Сергій Богданенко