Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

Не зважаючи на те, що «White Band» претендує на потрапляння до призової трійки за підсумками регулярного чемпіонату, а «Мотор» поки не набрав жодного залікового балу, активніше розпочали саме «авіатори». Можливо новесенька жовто-синя (а-ля «Парма») форма додала їм настрою, а можливо саме потреба набрати нарешті хоч якісь очки, але початок був за господарями і на 7-й хвилині Сергій Грушецький результативно завершив комбінацію партнерів. Це стало неначе холодним душем для гостей, вони нарешті прокинулися та взялися до справи серйозно. І доволі швидко відігралися – Роман Ярмощук «просочився» по правому флангу і завдав удару в ближній кут, що стало несподіванкою для голкіпера господарів. А ще за 2 хвилини Роман Кравчук завершив швидку контратаку і вивів «білу банду» вперед.

По перерві стало помітно, що «Мотору», який мав лише одну заміну, стало бракувати потужності. Втім, господарі спромоглися відігратися – Сергій Грушецький перехопив необережний пас у центрі майданчика, вискочив сам на сам і чітко реалізував нагоду. Та сили вже полишали господарів і гравці «White Band» все легше і частіше виходили на ударні позиції. На 17-й хвилині Віталій Кромський реалізував вихід віч на віч з Олександром Криворучком, а ще за кілька хвилин Роман Ярмощук після розіграшу штрафного поцілив у «дев’ятку» воріт «авіаторів». «Мотор» спробував піти з п’ятим, але безрезультатно. Гол Володимира Тачинського на 25-й хвилині поставив крапку в матчі.

Таким чином, «White Band» продовжує переслідування тріо лідерів, а «Мотор» намагатиметься у матчах, що залишилися поборотися за місце у вісімці.

Кращі гравці: Сергій Грушецький – Роман Ярмощук