Гра


3: 7

Про гру:

«Дома і стіни допомагають», - цей відомий спортивний постулат працює часто, але не у випадку хорівської «Надії», яка цього сезону не ділить матчі на виїзні та домашні. Тим більше, що переважна кількість виконавців найтитулованішого клубу Волині є мешканцями міста Лева, а з тім постійно їздить на матчі у різні куточки нашої області. Свій перший домашній поєдинок у столиці гірників Волині місцевий «ТТІ» відверто провалив. Вже на першій хвилині досвідчений володар титулу кращого бомбардира минулих сезонів Ярослав Писько влучним ударом заклав першу цеглину в фундамент майбутньої перемоги. Протягом хвилинних відрізків Віталій Патуляк та Василь Денис відверто розчарували місцевих вболівальників, які з балкона спостерігали за подіями центрального матчу туру. Трошки позитиву чемпіонам додав кращий гравець зустрічі  у складі господарів Данило Глюшнюк, але навіть дубль у другій половині гри тертого номера «гірників» особливих дивідендів господарям не дав.

В другій половині принципового протистояння кращий бомбардир гостей, а за сумісництвом кращий гравець матчу Юрій Когут своїм хет-триком практично зняв питання про переможця.

«Надія» впевнено лідирує в турнірній таблиці, моментами демонструючи гру з кращих матчів чемпіонських сезонів. А чемпіонський склад «ТТІ» продовжує пошук переможних рецептів, котрі ще кілька місяців тому дозволили Нововолинську відчути себе на футзальному олімпі Волині та вписати свої імена в історію.

Кращі гравці: Данило Глушнюк – Юрій Когут