Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

 Цьогорічна Суперліга зачаровує вболівальників своєю непередбачуваністю. Тут ви не побачите жодної прохідної гри і навіть не намагайтесь заздалегідь спрогнозувати результатякогось матчу. Всі матчі проходять в рівній конкурентній боротьбі, а їх доля часто вирішується буквально на останніх секундах, легких "очок" ніхто нікому тут не подарує.Поки-що лише хорівська "Надія" впевнено крокує без втрачених балів, решта сім команд вже мають неминучі очкові втрати.

 Звітний матч також розпочався на високих швидкостях, без розвідки, гольові моменти почергово виникали то біля одних, то біля інших воріт, але впевнено діяли в рамці воротарі Павло Чемерис та Максим Франчук. Всередині тайму після одного з ігрових епізодів перший отримав травму і був вимушений попросити заміну, але його дублер Юрій Колодюк почувався в рамці не менш впевнено. За 5-хв 23сек до перерви трапився вже настільки звичний усім нам форс-мажор----в залі ОДЮСШ погасло світло! Але треба віддати належне Дмитру Піддубному  та обслуговуючому персоналу, які за кілька хвилин запустили генератор і вже за 6-7хв гра продовжилась. На майданчику побільшало жорстких стиків, а тому ще в 1-таймі арбітри показали дві жовті картки динамівцям Ігорю Блажиєвському та Роману Москвичу. Не вистачало тільки забитих голів, але за дві з половиною хвилини до перерви хорівець Святослав Петросюк відкрив таки рахунок у матчі і на перепочинок команди пішли за мінімальної переваги гостей.
Дебют 2-тайму перевернув усе з ніг на голову.  Вже в своїй першій атаці  господарі зрівнюють рахунок----це Микола Казьмірук замкнув простріл Іллі Бакуменка. А ще за 2-хв Ілля до свого асисту додав дуже ефектне взяття воріт, коли після красивої комбінації влучним пострілом з "носка" пробив без шансів для кіпера смугастих. Обопільна боротьба продовжувалась і надалі, але рахунок на табло лишався незмінним. За чотири з половиною хвилини до фінальної сирени гості взяли тайм-аут, після чого почали діяти на паркеті з 5-м польовим. Господарі відчайдушно тримали оборонні редути, але все ж не вистачило їх завзяття на якихось 20-сек!!! Саме стільки часу залишалось до фінішу матчу, коли філігранний розіграш гравців Хоріва завершив їх "моторчик" та найактивніший виконавець Микола Коляда. Справжня бойова нічия!!!
 Кращі гравці:  Бакуменко Ілля -  Коляда Микола