Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Осипчук Владислав/Гетьман Василь




Про гру:

Завершували суботню серію матчів Суперліги футзалісти команд Вотрансу та Любарта.Хоча саме слово футзалісти тут буде правильним не більше, як на 50%! Адже в складі команди Юрія Волошина на паркет зі старту вийшла 4-ка професійних футболістів із досвідченим  аматором-воротарем Василем Ярошиком.Забігаючи наперед, скажу, що саме завдячуючи надійній грі останнього вотрансівці заслужено здобули свою 1-у перемогу в нинішній Суперлізі. Але, про все по-порядку.

Матч розпочався в середньому темпі, але поступово почала проявлятись певна ігрова ініціатива князів. Вони більше тримали м'яч, довше проводили розіграші і частіше створювали небезпечні моменти біля воріт господарів. Тому цілком логічним завершенням цієї переваги стало взяття воріт автоперевізників----це Дмитро Романюк на 6-хв невідпорно пробив низом у дальній кут. Але поступово гравці в сірих футболках освоїлися на паркеті і кінцівка тайму вже проходила в рівній боротьбі, проте рахунок на табло до перерви не змінювався.
    Така ж конкурентна і рівна боротьба  тривала в 2-й половині матчу, але якщо любартівці свої числені нагоди не використали----то гравці Вотрансу проявили справжній бійцівський характер, волю до перемоги і втілили свою майстерність у забиті голи. Спочатку з інтервалом у 1-хв Артем Дудік та Валентин Кривицький перевернули рахунок на табло на свою користь.Після цього підопічні Назара Бугайчука почали грати з 5-м польовим, розігрували до вірного, гарні нагоди зрівняти рахунок мали Владислав Козачок, Сергій Вишневський та Богдан Мізюк, але справжні чудеса та відмінну реакцію демонстрував у рамці вже вище згадуваний Василь Ярошик. Більше того, досвідчені виконавці Вотрансу раз за разом успішно перехоплювали м'яч, змушуючи князів часто вимушено фолити для зриву небезпечних контратак.Саме це призвело на останній хвилині зустрічі до 6-фолу і Артем Дудік не залишив шансів Станіславу Горніку чітко під поперечку пробивши з 10м-позначки. Це була фінальна крапка в цьому матчі----1-а поразка Любарта в ювілейному 15-му регулярному чемпіонаті і 1-а перемога Вотрансу, який схоже знаходить свою гру, а значить нові їх перемоги незабаром....
 Кращі гравці: Ярошик Василь - Романюк Дмитро