Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Гомон Сергій/Волинець Юрій




Про гру:

Першолігова гра регулярної першості між командами ФК «Стир» та «Олімп» видалася бойовою і тримала інтригу матчу до останніх секунд.

Господарі активніше розпочали з перших секунд, граючи першим номером. Вони більше контролювали м’яч та володіли територіальною ініціативою. Гості грали від оборони.

Така тактика приносить господарям успіх. Володимир Колесник видає чіткий пас на Едуарда Хрипа і рахунок в грі відкрито.

Окрилені успіхом господарі продовжують натиск. Володимир Колесник і Едуард Хрипа потужно погрожують воротам Романа Олексійчука, але він діяв безпомилково.

Гості огризалися і Михайло Мархева провів ряд дальніх та потужних ударів. Проте воротар і захист господарів ставав на перешкоді м’ячу.

Пристосувавшись до такого стилю гри, гості кінцівку гри провели активніше, створивши ряд гольових моментів один з яких завершився взяттям воріт. Денис Гараган віддав пас на Олександра Гарагана і рахунок стає нічийним.

Після забитого голу «Олімп» кинувся закріпити успіх. На вістрі атак небезпечно діяли Денис Гараган і Олег Мартин, але до кінця тайму рахунок не змінився.

На перших секундах другого тайму господарі виходять вперед. Сергій Цимбалюк зробив передачу на Василя  Пастуха, а той розмочує ворота Романа Олексійчука, який замінив у другому таймі Івана Семенюка.

Господарі більше пресенгують, а гості грають від оборони. На 22 хвилині Олег Мартин, ефектним ударом в дев’ятку, зрівняв рахунок.

Команди заграли швидше і гостріше, щоб вирвати перемогу. Розпочалися футбольні каруселі. Олег Мартин не влучає у пусті ворота, а Володимир Колесник свого шансу не упустив і виводить господарів знову вперед.

Але «Олімп» не та команда, яка так просто дограє гру. І за 3 хвилини до закінчення Михайло Лобоцький вивів Олега Мартина на ударну позицію. На цей раз Олег не схибив і зрівняв рахунок.

За кілька секунд до завершення гри Володимир Колесник міг вирвати перемогу господарів, але не зумів переграти голкіпера гостей після виходу сам на сам.

У підсумку – бойова нічия.

 Кращі гравці: Володимир Колесник – Олег Мартин