Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Гетьман Василь




Про гру:

З досить різними турнірними здобутками підійшли суперники до звітного поєдинку.Команда з Копачівської ОТГ впевнено крокує турнірним шляхом, зазнавши лише одну поразку і лише за додатковими показниками замикає чільну трійку лідерів 2-ліги.Переможним для кременчан виявився і 1-й бар'єр кубкових перегонів.Друга команда RESPECTу також занесла собі в актив перемогу в1/8-фіналу  кубку АМФВ, але от справи в регулярці в команди Андрія Тучкевича, м'ягко кажучи, йдуть не найкращим чином---- "поважні" набрали лише 4-"поінти" в турнірі і розмістились третіми знизу турнірної таблиці.

 Матч розпочався в середньому темпі, але поступово все ж почала проявлятись невелика територіальна та ігрова перевага номінальних гостей. Блакитні більш якісно комбінували, більше контролювали м'яч та й зрештою вони частіше турбували кіпера кременецької команди Миколу Бондарєва, якому двічі в 1-таймі на допомогу приходили поперечка та стійка власних воріт, а в інших гострих епізодах воротар діяв безпомилково або хибили нападники суперників. Команда з Кременця гольових нагод мала менше, але всередині тайму могла відкрити рахунок----проте самовіддана гра захисників Респекту, які двічі буквально кістьми лягали під м'яч у власному воротарському майданчику, врятували їх ворота недоторканими. Ось так за сухих 0:0 команди перетнули екватор ювілейного 15-го регулярного чемпіонату серед команд 2-ліги.

Після перерви картинка на паркеті нічим не помінялась-----блакитні продовжували розхитувати оборону господарів, а червоно-чорні впевнено захищались та шукали свій шанс у швидких контратаках. Фортуна посміхнулась останнім, коли на 22-хв напористий нападник ФК Кременець Роман Ткачук підкараулив захисників Респекту, випередив їх воротаря Владислава Бойчука і з середньої відстані прокинув м'яч у кут воріт повз останнього. Грати ще залишалось більше 4-х хвилин, а це----ціла вічність по мірках футзалу! Фактично всі атаки до фінальної серени респектівці проводили з 5-м польовим, але ворота Миколи Бондарєва в цей вечір так і залишились на замку.Дуже важка, але й заслужена перемога представника колишнього рожищенського району, дуже все непросто та запутано в турнірній таблиці 2-ліги.
Кращі гравці: Ткачук Роман - Боровський Дмитро