Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Собуцький Андрій




Про гру:

 

Загалом до цього протистояння опоненти підійшли з різницею всього один бал. Однак ЛСТМ зіграв на гру менше і у втрачених мав лише нічию (з «Надією-2»), а «дублери» двічі програли та стільки ж виграли.

«Динамівці» почали гру без воротаря, тож місце у брамі зайняв Владислав Скулинець. Відтак вони почали відразу з п’ятим польовим. Тому «біло-сині» намагалися розіграти, а «чорні» відібрати і влучити у порожні. Та все перший гол забили «будівельники», і не в порожні, а під час своєї позиційної атаки. Добротна перепасовка завершилася класним ударом Романа Філя - кіпер злегка черкнув, й круглий затріпотів у сітці – 1:0.

Загалом на початку в «Динамо-2» не зовсім клеїлось, але вони все одно намагалися йти вперто вперед. І така впертість дала результат на 6 хвилині. Антон Качина наважився на постріл… і Роман Перлов не справився, випустивши «селекта» - 1:1.

Такий подарунок долі добряче підбадьорив Д-2, яке ще активніше почало награвати п’ятого. Проте ЛСТМ дуже швидко переніс плацдарм до чужих воріт. Комбінації з Тарасом Кабановим на вістрі попервах читалися обороною. Контра з потужним ударом Ігоря Шевельова - штанга! Тут же у відповідь Дмитро Горщарук зі скидки Кабанова – трішки вище. Почергово ініціативу намагалися брати на себе Михайло Зайчук (ЛСТМ) та Іван Бандура («Динамо-2»), але їхні задуми в останній момент не вдавалися. Емоції росли, як дріжджі біля теплої печі.

І все ж Кабанов завершив – швидке вибігання завершилося голом, 2:1. За 2 хвилини Ігор Махнюк міг збільшувати – ноу.  Також міг Бандура – ноу. Почалася відкрита гра, за якої навіть Перлов міг влучити по порожніх – ноу.

З початком другого тайму «Д-2» знову спробувало взяти під контроль м’яч. Вивели на удар Шевельова - трішки вище. В іншому таборі в контрі Кабанов спробував нанести «удар скорпіона» - неточно. Знову дива від Кабанова - прийняв, понабивав «21» і з розвороту пробив – Скулинець на базі! До слова, гра показала, що Владу варто подумати над кар’єрою воротаря. Ще через мить Богдан Лопоха («Динамо-2») виніс із порожніх.

За 6:26 до сирени «чорним» вдалася чудова перепасовка Кабанов-Філь, яку Роман і завершив – 3:1. Справжній бенефіс аксакала волинського футзалу. На трибунах навіть жарт придумати: «Не варто ФІЛюватися, якщо у твоїй команді ФІЛЬ». За 5:37 ще один корифей обласних змагань Василь Олійник влучив у порожні - 4:1.

А «Динамо» сподобалося, що все одно не опустило руки, а продовжувало йти вперед. І навіть коли за 4:44 до кінця Махнюк вибіг та забив у порожні - 5:1. Намагання грати №1 усе ж принесло дивіденди. Бандура несподівано залишився сам,  прийняв і забив у нижній кут - 5:2. Коли ж залишалося 50 секунд, той-таки рятівник порожніх Лопоха, який обіграв на замасі оборонця,  поклав у кут – 5:3. Так і завершили.