Гра


5: 0

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Собуцький Андрій




Про гру:

 

Перед очним протистоянням у колективів були дещо діаметральні ситуації. Хорівський клуб будь-що прагнув реабілітуватися за втрачені очки («Локомотив», ЛСТМ), а лучани – щоб їх таки набрати. «Надія-2» відразу означила свою ініціативу територіально. Neris же особливо не заперечував, тож вирішив грати на контратаках. Проте вже на 4 хвилині перепасовка стінкою Юрія Савчишина та Віталія Марчука завершилася голом останнього - 1:0. Буквально через кількадесят секунд Вадим Видихай із пасу Володимира Кліша замкнув на штанзі – 2:0.

Далі характер гри трішки заспокоївся, але через трохи першим вибухнув «Авангард». Павло Ліщук зумів протягнути м’яч, опинився сам перед воротами… але влучив у штангу. Через кілька хвилин той же Ліщук знову міг двічі забити, але дуель в ударі й добиванні виграв воротар Дмитро Харченко. Не пас задніх у ту мить і голкіпер «Неріса» (який водночас є і президентом клубу) Віталій Захарчук - кілька радів рятував.

Другий тайм сценарію не змінив. Небезпечно пробивав зі штрафного Марчук – Захарчук справився.  Почалася гра з відкритим забралом - розмін моментами був ще той. На 20 хвилині сольний прохід і удар вдався Видихаю – 3:0.

Neris двічі намагався вивести Максима Крама на ударну позицію, але воротар перехоплював. Знову нагоду втратив Ліщук, але тут же «авангардних» врятував Михайло Зданевич, що виніс круглого з-під ноги атакувальника, який от-от мав ударити. Крам вибіг з напівсереднього, та влучив у ногу голкіперові. Знову втік – але кіпер і цього разу намертво взяв постріл.

Однак «Надія-2» таки поставила крапку. За 2 хвилини до кінця Савчишин після передачі Марчука оформив 4:0, а ще через хвилину страж воріт Харченко закинув на Видихая, і той собі записав хет-трик - 5:0.

Хоча останнє слово таки було за клубом «Neris-Авангард» - його гравці закінчили матч ударом у штангу.