Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Собуцький Андрій




Про гру:

 

Обидва опоненти мали показник 50/50, щоправда, Akcent 2 перемоги/2 поразки, а «Кураж» - 1/1. У той же час обидва колективи можуть амбітно претендувати на трійку за підсумками регулярної першості, тому двобій видавався цікавим. І він повністю виправдав покладені на нього очікування.  

Перший момент був за «Акцентом» - Денис Шворак смачно приклався, але сейв воротаря Костянтина Яцика завадив святкувати взяття. Знову швидкий розіграш і удар «акцентного» Романа Ковалюка - кіпер не відразу, але зафіксував.

Загалом «Акцент» грав двома четвірками – молодою і, так би мовити, більш досвідченою. А «Кураж» мінявся точково.  На деякий час саме волинський «Мілан» заволодів ініціативою. Небезпечно пробивали Владислав Дячук і Антон Березовський – воротар Василь Фібіч справився.  

Гра повністю тішила прихильників аритмічного футзалу, хоча чому дивуватися, адже в складах обох колективів чимало випускників клубу Сергія Магери, який часто застосовував саме цей прийом.

Міг відкривати рахунок найактивніший в «Акценті» Ковалюк, але його «гармата» хрестовину струсонула, але цілі не досягла. Відповісти спробував Богдан Гладун – не вдалося. Круто пройшов двох візаві й пробив Дмитро Кисляк, та неточно. На противагу Олександр Повідзьон і Дячук розіграли комбінацію на двох, але завершилося тільки кутовим.

У першому таймі обидві оборони діяли краще за атаки. За 1:36 до свистка на перерву небезпечний штрафний заробив Влад Гладун, щоправда, біля власного карного. Але «акцентні» розіграли невдало.

Практично на початку другого тайму Повідзьон не реалізував хорошу нагоду. І тут Ковалюк забив в атаці-відповіді – 1:0. Юрій Фібіч пробив штрафний - поруч зі штангою.

«Кураж» почав змінювати схему, де на вістрі дій опинявся або Гладун, або Повідзьон. Це злегка збило з пантелику оборонні редути суперника й принесло результат. На 18 хвилині Богдан Гладун ударив із відскоком. На перший погляд видалося, що постріл не вдався, але воротар із ним не справився – 1:1.

Akcent пішов уперед із подвійною силою, але почав пропускати контрвипади. Одного разу «Кураж» вибігав 2 в 1, але не судилося. Та через хвилину Віталій Веремчук вдало замкнув передачу Богдана Гладуна - 1:2.

Тут же фантастичний випад від «Ацкента», але Дмитро Серський не переграв воротаря. Княгининок нагнітав ще більше. За 5:32 до фінальної сирени «смугасті» набрали 5 фолів, що стало дзвіночком для обох команд.

Міг завершувати Іван Солованюк, одначе з забійної позиції пробив вище. За 2:24 до кінця «Акцент» почав грати із п’ятим польовим, однак «червоно-чорні» лише цього й чекали. І якщо одного разу Гладун не влучив у порожні, то за кілька секунд до кінця той-таки Богдан вивів на удар Дячука – 1:3. Відзначаємо гол + дві гольові Богдана Гладуна.