Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 Не так багато цього року колективів у Четвертій лізі, які могли б створити проблеми гравцям «ВНУ». Та «F.C.L.C.» (більш відомий під назвою «Луцьк-Центр») досвідчений турнірний боєць і протистояння обіцяло бути цікавим. Зустріч розпочалася без несподіванок, «ВНУ» багато володів м’ячем, атакував і намагався наблизитися до воріт суперника за рахунок дрібного пасу і швидких переміщень, а номінальні гості організовано захищалися, намагалися зіграти максимально компактно і вичікували нагоду провести разючу контратаку. І доволі швидко тактика «F.C.L.C.» принесла успіх – Віталій Корець вискочив на ударну позицію і пробив по воротах, постріл вийшов так собі, але невеличкий рикошет змінив траєкторію руху м’яча і як не намагався Олексій Кривчук врятувати свою команду, «Select» таки опинився у сітці. «ВНУ» з подвоєною енергією кинулися вперед, але захисники гостей діяли уважно, хоча й у голкіпера Богдана Масіча роботи не бракувало. Час спливав, а попри солідну ігрову перевагу господарів рахунок лишався незмінним і не на їх користь. Та «ВНУ» також допоміг щасливий випадок, на 9-й хвилині після пострілу Владислава Ярощука м’яч влучив в когось з захисників «F.C.L.C.» і опинився у протилежному від Богдана Масіча куті воріт.

По перерві стало помітно, що гості, граючи проти молодших і прудкіших суперників почали «підсідати». Їх четвірки мінялися мало не щохвилини, біля воріт ставало все гарячіше, проте Богдан Масіч тягнув удар за ударом, втримуючи для своєї команди нічийний результат. «F.C.L.C.» намагався контратакувати і навіть одного разу господарів врятувала стійка, та що менше часу лишалося до завершення гри, тим більшою ставала перевага «ВНУ». І за 3 хвилини до фінального свистка «студенти» таки забили – на потужний постріл Максима Пивоварчука крізь натовп у карному майданчику Богдан Масіч зреагувати не зміг. Та «F.C.L.C.» не здавався, гості випустили п’ятого польового гравця і на останніх секундах могли зрівняти рахунок, але Олексій Кривчук якимось фантастичним чином зумів зреагувати на гарматний постріл Віталія Корця і перевести його у стійку.

Таким чином, «ВНУ» у драматичному протистоянні набирає 3 бали і продовжує крокувати без втрат та очолювати турнірну таблицю, а «F.C.L.C.» опускається на третю сходинку, проте команда вже зіграла проти усіх основних конкурентів і в матчах, що залишилися може вже й не втратити очок.

Кращі гравці: Віталій Подзідзей – Богдан Масіч