Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Кунаков Олександр




Про гру:

 У Третій лізі вже до середини регулярного чемпіонату практично визначились два колективи, що не потраплять до зони плей-офф, тому основна боротьба розгорнулася за «зручну сітку». Команди розпочали зустріч доволі обережно, явно не маючи наміру невиправдано ризикувати, проте до середини першого тайму «завелися» і пішла більш відкрита гра. Поступово ініціативою заволоділи номінальні господарі і «White Band» довелося по повній відпрацьовувати у захисті, але на 10-й хвилині м’яч таки опинився у сітці їхніх воріт – рикошет після удару Андрія Захарчука і 1:0.

А от по перерві «біла банда» заграла зовсім інакше. Гості додали в швидкості, стали частіше випускати свіжих гравців, перехопили ініціативу і притисли суперника до власних воріт. Доволі довго ФК «Дубнівська» трималася, але на 19-й хвилині вже ніщо не могло завадити Володимиру Тачинському з метра добити м’яч у сітку. Буквально за хвилину аналогічний гол забив Владислав Марценюк і «White Band» повів у рахунку 2:1. Почалася гра на зустрічних курсах, обидва колективи створили і розтринькали по кілька гольових моментів, ніби лишаючи все найцікавіше на останок. Пішла остання хвилина гри і тут почалося. Анатолій Довгун закидає м’яч від власних воріт і Олег Равський головою перекидає Артура Косюра, що необачно вийшов з воріт, 2:2. Гравці ФК «Дубнівська» мчать вперед «дожимати» суперника, втрачають м’яч, Віталій Кромський вибігає сам на сам і впевнено реалізовує момент, гості знову попереду 3:2. І на останніх секундах Сергій Поліщук потужним ударом влучає у верхній кут, встановлюючи остаточний рахунок 3:3. Часу на ще одну атаку в суперників вже просто не залишилося.

Отож, після бойової нічиєї команди зберегли свої позиції в середній частині турнірної таблиці, хоча «White Band» має ще відкладений матч проти «Мотора» і у випадку перемоги може впритул наблизитися до призової трійки.

Кращі гравці: Андрій Захарчук – Роман Ярмощук