Гра


4: 1

Удари по воротах:

12
:
19

Удари у рамку воріт:

6
:
13

Сейви:

11
:
3

Фоли:

5
:
5

Кірепко Анатолій/Хомич Олена/Журибіда Володимир




Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

 Зустрічались команди які представляють Другу лігу. Колективи після чотирьох турів знаходились на другому місці - "Забороль",  та п'ятому- "Вишків", і сьогоднішній матч мав багато чого розставити у турнірній таблиці цього дивізіону. Тим більше що за умови перемоги хлопці з Вишкова наздоганяли опонентів у очковому заліку,  тож поєдинок очікувався напруженим та цікавим. 

 Гра розпочалась досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись грати "до вірного". Моменти почали виникати в середині тайму біля воріт як однієї так і іншої з команд. Першими скористались цим футзалісти з Вишкова. Це Віталію Кулаю "зайшов" удар носком і гравці в "чорних струях" повели у рахунку. Такий перебіг подій змушував заборольнівчан іти відігруватися, і вони великими силами пішли штурмувати ворота опонента. Це дало плоди. У своїх атаках Вадиму Симоновичу , та Сергію Березюку вдалося пробити ворота суперника і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі номінальних господарів. 
 Початок другої половини став відзеркаленням першого тайму. Команди не форсували подій, намагаючись контролювати м'яч, та у швидких контратаках шукали щастя біля воріт опонента. Та летів коштовний час, моментів було предостатньо, а "шкіряний" вперто не хотів пересікати стрічку воріт жодної з команд. Коли здавалося що поєдинок так і закінчиться, гравцю "Забороля" Сергію Березюку вдалося технічно пробити у ворота суперника і питання переможця гри стало практично вирішеним. На останній хвилині гри Вадим Симонович забиває ще один м'яч та ставить масну крапку у результат цієї зустрічі.
 Кращі гравці: Віталій Кулай - Вадим Симонович