Гра


9: 3

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Віктор/Герасимчук Віталій




Про гру:

Це був ще один поєдинок у Другій лізі. Старт сезону для суперників розпочався досить посередньо . Третя команда "Надії" з двома перемогами знаходилась всередині турнірної таблиці. Натомість у представників колишнього Горохівського району була лише одна "вікторія", і колектив перед цією грою був передостаннім, тож кожна з команд планувала саме у сьогоднішньому поєдинку збільшити свій заліковий здобуток, та піднятись вище у "турнірці". 

 Початок зустрічі розпочався з м'яча гравця " Надії" Валерія Матвіїва і гравці з Хорова повели у рахунку. Такий "холодний душ" на початку гри трохи збентежив команду з Угринова і їм знадобилось трохи часу щоб "прийти до тями" та вирівняти гру. З плином ігрового часу їм це вдалося, і команда заграла вже більш гостро. Всередині тайму суперники обмінялися м'ячами, авторами яких стали Андрій Ясковець та Назар Хомюк. Здавалося що на перерву команди підуть при мінімальній перевазі номінальних господарів. Та в кінці тайму хорівцям Роману Лизогубу, Олегу Островському, та Валерію Матвіїву вдалося забити голи і відпочивати опоненти пішли при комфортній перевазі гравців в синій формі.
  Такий перебіг подій негативного повпливав на бойовий дух "Волині" і команда практично втратила волю до перемоги у цій грі та почала відверто догравати цей матч , в думках напевно готуючись до слідуючих баталій. Всередині тайму команди обмінялись м'ячами , авторами яких стали Назар Хомюк і Вадим Поліщук, та щось кардинально змінити зелено-чорні вже більше не могли. 
 Так суперники і догравали цю зустріч намагаючись вже правда "награти" щось комбінаційне для своїх майбутніх матчів. В кінці гри дубль Валерія Матвіїва ставить кінцевий переможний рахунок для своєї команди.
 Кращі гравці: Валерій Матвіїв - Вадим Поліщук