Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Герасимчук Віталій




Про гру:

 Це була гра безумовного лідера Першої ліги - " ФК Традерс", та міцного середняка дивізіону "Бус Маркету". Номінальні гості із  сто відсотковим результатом після чотирьох турів знаходились на вершині турнірної таблиці та були настроєні продовжити цю переможну ходу і в сьогоднішній зустрічі. Та "Бус Маркет" завжди був "міцним горішком" для будь якої команди, тож гра очікувалась цікавою та бойовою.

 Розпочався поєдинок зі швидкого м'яча "традерсівця" Сергія Трофимчука і його команда повела у рахунку. Це дещо не вписувалось у малюнок гри , так як протистояння було рівним і виділити перевагу якоїсь із команд було не просто . Швидко летіли хвилини тайму, моментів було предостатньо, та забитих м'ячів у першій половині глядачі більше так і не побачили
При такому перебігу подій друга половина очікувалась ще більш напруженою та цікавою. Скажу наперед що такою вона і виявилась. На початку другого тайму "бусмаркетівець" Іван Корчук зрівнює рахунок і доводить гру до "шквалу емоцій" , які вирували у поєдинку до самого його закінчення .
 Вболівальники футзалу на трибунах спорткомплексу ВНУ отримували справжню насолоду від добротної гри кожного з колективів. На двадцять першій хвилині гравець "Традерса " Дмитро Бондарчук забиває м'яч і знову виводить свій колектив вперед, на що практично одразу відповідає Іван Корчук з команди - опонента. 
 Після цього знову розпочались "футзальні качелі" в наслідку яких команди обмінялися м'ячами, авторами яких стали Дмитро Оляницький та Олексій Кірін. І коли здавалося що поєдинок так і закінчиться бойовою нічиєю, гравець "Бус Маркета" Іван Корчук зумів забити суперважливий м'яч та приніс команді перемогу. 
 Кращі гравці: Іван Корчук - Дмитро Оляницький