Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна Герасимчук Віталій




Про гру:

 Зустрічались команди Четвертої ліги, які по різному розпочали цей футзальний сезон. У представників колишнього Рожищенського району було дві перемоги і команда знаходилась на шостій позиції після чотирьох зіграних матчів. Натомість їхні суперники з Городищенської територіальної громади хоча і мали у своєму здобутку перемогу, та на очковий залік це ніяк не повпливало, так як команда не з'явилась на одну гру , і рішенням КДК з неї було знято три очки. На цю гру колектив виходив з нулем залікових балів та знаходився на останньому місці, і будь що хотів залишити цю неприємну позицію. 
 Гра розпочалась досить жваво . Кожна із сторін протистояння прагнула першою відкрити рахунок щоб потім набагато комфортніше себе почувати . Та швидко летіли хвилини гри, а м'ячів все не було і не було, хоча передумов для цього було предостатньо. 
 Все ж всередині тайму гравцю " Копачівки " , Валерію Горуну вдалось влучним ударом пробити кіпера опонента і його колектив повів у рахунку. Це змушувало хлопців з Городища йти відіграватися, і вони таки змогли це зробити після штрафного удару у виконанні Петра Гонтара. На більше у цьому таймі жодну зі сторін не вистачило, так що на перерву суперники пішли з бойовою нічиєю.
 Нічого не помінялось і у другому таймі. Команди будь що хотіли схилити шальки терезів на свою користь, застосовуючи для цього все своє вміння та завзятість. На п'ятнадцятій хвилині копачівець Ілля Невідомський виводить команду вперед і робить серйозну заявку на успішне завершення гри для свого колективу. В кінці гри Василь Деркач забиває ще один м'яч у ворота суперника, та ставить масну крапку у результат цього протистояння. 
Кращі гравці: Петро Гонтар - Василь Деркач